Cosmo+топ роман за 7,99 лв. Много добра идея!

Завладяваща, заплетена и смущаващо правдоподобна история – МНОГО ЛОША ИДЕЯ НА ДЖЕЙН ФАЛЪН, с брой октомври на списанието.

Много лоша идея на Джейн Фалън идва с октомврийския брой на списанието.

Чете ти се нещо, което ще те накара да забравиш за останалия свят? Нещо, което ще те грабне и пренесе на друго място, далеч от градската суета? Искаш завладяваща, заплетена и смущаващо правдоподобна история? Разчитай на Джейн Фалън!

За романа с име „Много лоша идея“ може да се каже със сигурност, че е много добра и прекрасно реализирана идея на авторката. Какво да очакваш? И притеснителни, и сериозни, и трогващи моменти, а всичко това – примесено с наситено остроумие и забавни ситуации, които ще те накарат да се превиваш от смях.

Трябва ли тайната да остане тайна? И доколко една лъжа може да бъде оправдана, колкото и да е добронамерена? Оказва се, че стечение на обстоятелствата (около една такава лъжа и една тайна) може да отприщи поредица от неочаквани случки и напълно да промени отношенията и живота на двете героини, които по принцип имат доста преживени неща зад гърба си.

Колкото повече четеш, толкова повече ще те мъчи въпросът: какво става на следващата страница? Не поглеждай края – ще стигнеш до него много бързо, препускайки с пленено внимание през всичко случващо се.

Много лоша идея

Джорджия и Лидия са близки като сестри. Така че, когато Лидия започва онлайн бизнес, Джорджия решава да ѝ помогне дискретно. Създавайки фалшив акаунт в Twitter, тя се надява да даде на приятелката си морална подкрепа в ролята на заинтересован потенциален клиент. Неочаквано Лидия започва да се доверява на новия си интернет приятел и Джорджия открива, че може би не я познава толкова добре, колкото си е мислила. Тя знае, че трябва да разкрие истината – особено когато Лидия започва да говори за отношенията им – но просто не е способна да го направи. Докато Лидия не разкрива тайна, която може не само да сложи край на приятелството им, но и да взриви брака на Джорджия. . .

ДОСТЪПНО ПЪТЕШЕСТВИЕ В СВЕТА НА ХУБАВИТЕ КНИГИ!

Издателска къща SBB Media предлага над 100 романа от световни автори, здравни и кулинарни книги на цени от 6,99 лв. – в комплект със списание, и от 6,50 лв. – на www.sbb.bg/shop. Всяка година обогатяваме каталога си с над 40 нови книги. Може да ги намериш навсякъде, където се продават списания, в комплект с „Журнал за жената“, „Кулинарен журнал“, „Здравен журнал“, „Романтични разкази“, Cosmopolitan, Crime и други наши издания и онлайн на: www.shop.sbb.bg