Cosmo Кама Сутра: горещ избор за страхотен секс

Навън е горещо лято, а значи е време да направиш жарки и нощите си!

 
 

Време е за еротични подвизи!

Навън е горещо лято, а значи е време да направиш жарки и нощите си. Виж нашата космо-камасутра и се вдъхнови за еротични подвизи с любимия!

Галерия: Как да го възбудиш според месеца му на...

Виж всички снимки

Cosmo Кама Сутра: горещ избор за страхотен секс

Х-файл

Позата е лежаща, жената е отгоре

Искаш да се почувстваш като сладострастна жена- котка, героиня от източната "Камасутра"? Тогава използвай тази секс поза. Жената е отгоре наобратно. Оседлай своя партньор с гръб към него, после изпъни крака към раменете му, отпусни  гърдите си между краката му и започни да се плъзгаш по члена му нагоре-надолу. Когато привикнеш, започни да редуваш стандатрните фрикции с движения напред-назад, напрягай и отпускай интимните мускули. Доколкото тази поза осигурява много плътен генитален контакт, малко е вероятно да останете ранодушни към нея.

►►►ВИЖ ТУК: Два пъти за една нощ: как да го постигнем и защо?

Буги - вуги

Мъжът е в лежаща поза, а жената  седяща и е отгоре

В този случай "Камасутра" е в полза на половинката ти. Много мъже казват че тази поза им е любима, защото жената е отгоре и всичко което се иска от тях е да се отпуснат и да получат удоволствие. Впрочем, повечето момичета също не остават равнодушни, те напълно контролират процеса, определят честотата и дълбочината на фрикциите. Също така в тази поза активно се стимулира "G" точката. Главното е да не се бърза. Преди напълно да се отпуснеш върху пениса, направи няколко кръгови движения, задръж главичката на пениса с влагалището си, после започни търкания, пускайки в себе си члена все по-дълбоко и по-дълбоко.

Бомба със закъснител

Позата е седяща, жената е отгоре

Класическа поза от "Камасутра"за правене на секс на стол, когато жената е отгоре. Доколкото в дадения случай именно ти определяш как и с каква скорост ще се развиват събитията в твоята еротична пиеса, се отнесете творчески към процеса. Не давайте веднага воля на чувствата си, за начало допусни в себе си само главичката на пениса му, започни да свиваш и отпускаш вагиналните си мускули. После премини към леки, дразнещи повърхностни търкания. Когато почувстваш, че той повече не може да се контролира, отново се навдигни и остави в себе си само главичката. Няколко пъти здраво я стисни и чак тогава го пусни напълно в себе си. В края направи истински скок, постепенно ускорявайки дълбоките фрикции.

►►►ВИЖ ТУК: 9 факта за женсия оргазъм, които изненадват мъжете!

На ръба

Седяща поза, жената е отгоре

Нека той се почувства като шейх, отдъхващ си на високи възглавници в харема, на тебе ще ти е отредена ролята на умела наложница, героиня на "Камасутра", която е длъжна да изнесе своя господин на върха на блаженството. В тази поза , когато жената е отгоре, можеш напълно да контролираш дълбочината и ъгъла на проникване на члена, а също и интензивността на стимулация на клитора. Не забравяй да намекнеш на приятеля си, че може да даде воля на ръцете си. В тази поза той може нежно да гали гърба ти, да те пошляпва, да те целува по врата, да хапе мекото на ухото ти или да гали гърдите ти. Между другото в тази поза е много удобно да му нашепваш любовни думи в ухото или да разпалваш въображението му.

Галерия: Какви са мръсните ти сексуални желания според хороскопа

Виж всички снимки

Прав ъгъл

Позата е настрани, мъжа е отгоре

"Камасутра " предупреждава: тази поза е само за гъвкави момичета. Мъжът доминира, а ти лежиш на хълбока си, с единия крак изпънат на леглото а другия нагоре във въздуха. Твоя мъж тряба да оседлае този който е на леглото, да влезе в теб, а кракът ти който е във въздуха да си го сложи на рамото. Тази поза ще му позволи да се движи не само напред-назад, но и нагоре-надолу, стмулирайки тези зони от вагината ти, които по принцип са трудно достъпни при традиционните пози. За запазване на равновесие сгъни едната ръка в лакътя и се опирай с нея на леглото, като при фитнес упражненията.