Cosmo идеи за перфектен Свети Валентин

Дали си на крилете на любовта, залепена като с магнит за твоята половинка, или си малката мис Независимост, този ден на влюбените може да бъде добре преживян по няколко начина.

 
 

Дали си на крилете на любовта, залепена като с магнит за твоята половинка, или си малката мис Независимост, този ден на влюбените може да бъде добре преживян по няколко начина.

Виж най-горещите секс пози за празника на влюбените в галерията долу:

Галерия: 7 секс пози за Свети Валентин

Виж всички снимки

Виж предложенията ни и после ще разказваш…

С приятелките

Не всеки може да е обвързан на Свети Валентин и това е нормално. Нямаш си гадже? Нощ с приятелки навън може да е доста по-забавна от пълните с напрежение романтични вечери.

Вдигни наздравица

Тръгни си навреме от работа, за да спретнеш малко парти вкъщи за цялата компания. Приготви вкусни хапки, извади няколко бутилки вино и гарантирано ще си изкарате страхотно.

Задоволи апетита си

Точно в този ден забрави диетите и отидете с приятелките в нов, изискан ресторант, където да хапнете нещо различно. Заслужавате най-доброто, даже и повече.

*Предварително си резервирайте места, защото в този ден масите навсякъде са заети. Облечете най-хубавите си дрехи и си изкарайте незабравимо.

Отидете на бар и си поръчайте коктейл, достатъчно голям за всички. И защо не и наргиле? Това ще ви накара да се чувствате максимално заедно, а и без съмнение, ще запомните вечерта.

►►►Най-големите мъжки гафове на Свети Валентин

Коктейлът на вечерта

45мл водка

30мл сок от боровинка

30мл лимонада

Пенливо вино

Боровинки за украса

Разбъркай първите три съставки в шейкър, изсипи в чаша за шампанско, пълна с лед, допълни с виното. Декорирай с боровинките.

Пренеси купона на дивана

Преоблечете се с пижами, опечете си домашни сладки и си пуснете Сексът и градът или Оранжевото е новото черно. След това си поговорете по женски, споделете тайни, разкажете си клюки. Може ли да се мечтае за по-хубава нощ?

Изпрати валентинка

Спомняш ли си, когато в училище с приятелките ти си изпращахте такива неща? Не е ли сладко, да изпратиш бонбони с картичка и текст на най-добрите си приятелки? Сега вече може да са като за по-големи момичета. Скъпи шоколадови бонбони, пенливо розово вино и бележка, написана лично от теб, украсена със сърчица. Вкусно звучи, нали?

С твоя човек

Е, имаш си гадже и всичко е розово. С изключение на 14 февруари, когато се чудиш „къде, да му @$%€§, са ми цветята?” Защо да прехвърляш цялата отговорност върху него? По-добре измисли как заедно да си прекарате вечерта вкъщи и така той да падне в краката ти.

Когато влезе, го предразположи. Предложи му нещо за пиене, за да се успокои. След това му поднеси подарък – букет за мъже от малки саламчета. Добави маслини и плато сирена, предварително нарязани. Така предястието ви е готово.

Време е за вечеря

Няма по-кратък път към сърцето на мъжа от сготвено ядене, което му напомня за вечерите на майка му. Малки кюфтенца, може би? За десерт – тирамису – копринено, меко и секси (на италиански означава „вземи ме”, така че той няма много избор). Мъжът ти ще те гледа с апетит в очите дълго време.

Кристално ясно

Извади или купи хубави чаши, в които да налееш бяло вино. Ако е пенливо, ще е идеално празнично. Една чаша за основното, една за тирамисуто и една за на път към спалнята. Все пак истинският десерт не е сервиран още.

Освети пътя

Използвай свещи по пътя към спалнята. Или за стаята, в която празнувате. Огънят има силата да създава романтични чувства, а и да разпалва вече съществуващите. След вечеря го хвани за ръката и го поведи към леглото. В този момент трябва вече да е готов. Не се ли радваш, че си останахте вкъщи? Така спалнята е по-близо.