Cosmo бюти тренд: нареди се на опашката

Предлагаме ти да видиш 15 напълно различни прически с опашка, коя от коя по-прекрасни.

 
 

15 различни прически с опашка? За какво ти е да правиш тази толкова елементарна прическа по-сложна, отколкото изглежда? 

Веднага отговаряме – ако се ограничиш до само един или два стила (високо вдигната и ниско вдигната например), ти се лишаваш от цялото богатство на прическата. Освен за спорт, тя е напълно подходяща и за парти или официално събитие, стига да знаеш как точно да я оформиш. Да започваме!

1. Опашка с ластик от плат

При вида на снимката веднага ни заля носталгия по 90-те, когато дебелите ластици от плат бяха на почит. Сега те се завръщат, за да придадат една идея повече забележителност на уж елементарната конска опашка. Бонус точки, ако използваш ластик в неонов цвят (супер е за така модерните в момента ретро партита по нощните клубове).

2. Две половини

Косата е сплетена отгоре, но пусната отдолу. Много лесно за изпълнение, но същевременно оригинално хрумване, което ще разнообрази ежедневието ти.

►►► П за "постоянство": звездите, които не сменят прическите си

3. Каскада от балони

Стилът не е нов и през последните години сме виждали не една и две холивудски звезди да го носят на червения килим. Уловката? „Балоните“ изглеждат трудни за постигане. Няма такова нещо – всичко, което трябва да направиш, е да вържеш косата си на стандартна опашка, после да я вържеш с ластици на секции, през равни разстояния. Броят на „балоните“ зависи от дължината на косата ти. Когато си готова, използвай пръстите си, подръпвайки косата от отделните секции, за прибавен обем.

Виж и останалите оригинални прически на опашка в галерията долу: