Mай

Mалката сладка Ашли Бенсън: Защо иска да контролира живота си? Разчупи СЕКС ежедневието си! 21 идеи, които ще ви побъркат Готова ли си за лятото? Модни и козметични сделки под 30 лв!

 

 

cosmopolitan

май 2014

от страниците на COSMO!

 

Малка сладка звезда!

Харесваме я като русата блондинка от Малки сладки лъжкини, но на живо, Ашли Бенсън е просто невероятна.

Ашли е в палаво настроение - тя е спокойна и уверена и е наясно какво иска в работата (обаждаме се на Уди Алън) и в любовта (само позитивните и и уверени могат да кандидатстват). Запознай се с новата звезда, пример за подражание.

Ако не я познаваш, ще решиш, че калифорнийката Ашли Бенсън е родена нюйоркчанка и се разхожда всеки ден из Мийтпакинг Дистрикт, облечена в тесни кожени панталони, кубинки, очила с рогови рамки и никакъв грим. Косата й е боядисана в цвят карамел заради снимките на новия й филм и човек спокойно може да я вземе за Скарлет Йохансон в почивка. Когато й казвам това, очите й се озаряват: „Бях й дубльорка в една кампания на Dolce & Gabbana, когато бях на 15 – разказва ми.  – Обожавам я!”. И това е самата истина. Казва ми как си е запазила хотел, използвайки името на една от героините на Скарлет. „След това едвам ми разрешиха да се настаня. Отне ми часове, докато им докажа, че съм аз“, спомня си Ашли...

прочети цялто интервю на стр. 95!

 

Секс проблемите, за които никой не говори....

НО НИЕ ЩЕ ГИ ОБСЪДИМ

В мечтите ти, правиш секс с Райн Гослинг и всеки път е магия. Но  #СексРеалност: Понякога боли или той е толкова скучен в леглото, че забравяш, че е в стаята, още повече вътре в теб. Тези проблемчета искат малко лек за секс – и докторът е на линия! Сега можеш да изпиташ два оргазъма и да ни се обадиш на сутринта.

Ох!

ПРОБЛЕМЪТ - ТОЙ ИМА ОГРОМЕН ПЕНИС!

Емили*, 35, била на път да скочи в леглото с нов мъж, когато той поискал размер магнум. Тя се разсмяла и решила да сложи това в графата „изхвърляне” ...докато той не пуснал дракона на свобода. „Може би около 15 сантиметра”, пресмята тя. „Най-големият, който съм виждала.

 

МЪЖЕЛОГИЯ

Да започнем с онова, което не казва – името ти. В началото, те ще те наричат с епитети – „мацката от фитнеса“, „сладката съседка“, „онази готината мадама“ (логиката им: защо да наричам жените с името им? Това би ги очовечило…). След тази фаза всичко е въпрос на контекст.

Его какво казва за теб, ако …

…е просто СВАЛКА

Стегни се, защото може да ти прилошее. „Бих им казал, че прави страхотни свирки!“, признава Радо, 32. Но бързо уточнява: „Това си е комплимент! Аз ще се изкефя, ако някоя мацка каже за мен, че съм бог на френската. Но никога не бих казал нищо вулгарно за нея, ако нещата имат дългосрочен потенциал“.

…е ВЛЮБЕН

„Тя е единствената!“ няма да каже нито един мъж, никога.

 

Спри да обвиняваш и обиждаш красивото си тяло!

От „любовни дръжки“ до „сланинки по бедрата“  - този уж мило звучащ сленг за тялото ти може да повлияе на самочувствието ти.

 

Съвременните мании, свързани с теглото, сътвориха поредица от нови термини за физическо състояние, които никога не са съществували преди, а и все още не можеш да ги откриеш в речниците по медицина. „Понички“ и  „любовни дръжки“ може би звучат мило, но крият грозна оценка, когато другите ги използват  и невротична не сигурност от външния ни вид, когато ги употребяваме по свой адрес.

 

До: Мен, когато бях на 25

Жени, на които се възхищаваме, приеха да се срещнат отново със своето 25-годишно Аз.   

В този брой Диляна Попова споделя какви са били нейните мечти, цели и страхове тогава и какво мисли за тях днес. 

виж какво ни каза тя на стр. 64!

 

Потопи се в света на модата с най-популярните блогъри, които излязоха от интернет страниците си и дойдоха в новия ни брой!!!

Ива е с риза без ръкав, елек, панталонки и кецове H&M; колие личен архив

Мира е с шапка и рокля Patrizia Pepe; яке Sisley, боти H&M

Катя е с блуза Patrizia Pepe; бомбър Iceberg от Totally Erected Store; панталонки Motivi, боти H&M

Снимка: Атакан Узун

Грим: Галина Иванова за Dior

Коса: Лили за салон Stephan Iztok

 

cosmopolitan + книга ----->>> 4,99лв.

 

Филмът

Луиз Бегшоу

Три жени преследват мечтите си. Коя от тях ще успее?

Мегън е сервитьорка в долнопробен ресторант. Ръкописът на първия й роман е отхвърлен от няколко издателства. Изобщо не й върви с мъжете... Но една сутрин се събужда с идея „за един милион долара” - сценарий за филм.

Роксана Феликс е супермодел. Изящна красавица с ледено сърце, остър ум и яростна амбиция. Роксана има всичко, но то не е достатъчно. Тя иска да превземе киното и няма да позволи някой да застане на пътя й...

Елинор Маршал е сред малкото жени в Холивуд, стигнали до поста вицепрезидент на киностудия. Тя има сериозна връзка, но не е влюбена. Защото сърцето й тайно принадлежи на неин стар приятел и колега. В момента обаче Елинор отчаяно се нуждае от касов хит, за да затвърди позициите си...

Дали „Филмът” ще сбъдне мечтите им?