Декември 2013

Оливия Уайлд - Звезда в нова орбита Cosmo кариери - Превърни минусите си в плюсове Коледно ревю на парфюми и козметика

 

 

списание и книга само за 5,99лв!

Класацията
Стив Мартини

Гейбъл Купър е написал шедьовър и сега шест милиона долара авторски и филмови права очакват прочутия автор да протегне ръка и да ги вземе. Но има един малък проблем – Гейбъл Купър не съществува.

Запознайте се с талантливата адвокатка Аби Чандлис, която току-що е измислила как да запази новата си писателска кариера. Когато не стилът, а външният вид и маниерите превръщат ръкописите в бестселъри, тя ще намери харизматично мъжко лице, което да направи трилъра й абсолютен хит. Но кой е подходящ за ролята на Гейбъл Купър?

С магнетично излъчване, бурно минало и болната амбиция да стане писател, Джак Джърмейн се превръща в любимец на издателите, медиите и публиката още с премиерата на книгата. Но парите и славата вървят ръка за ръка с измамата и престъплението. Неусетно Аби се оказва въвлечена във водовъртеж от насилие и смърт - от Сиатъл до Ню Йорк, от Южна Каролина до екзотичните Карибски острови. Убити са нейни приятели, в опасност е собственият й живот. Някой иска да си присвои авторските права. И милионите долари за тях.

 

Oт страниците на Cosmopolitan

 

Oливия Уайлд
Онова момиче, което имаше най-голям шанс за успех

Със своята шеметна кариера в Холивуд (и сватба в проект) Оливия Уайлд е на гребена на вълната. Актрисата ни разказва за влюбването, за риска да бъдеш различен и за интимното си общуване с Крис Хемсуърт в новия им филм С пълна газ.

Когато Оливия Уайлд била на 10 години, отишла на запис на ТВ шоуто Saturday Night Live и се влюбила в актьорството. „Не можех да повярвам, че това е истинска професия – казва тя. – Исках това да е работата ми – бях страшно развълнувана“.

Години по-късно тя се озовава във финалния епизод на предаването и това отново променя живота й. Влюбва се до полуда в един от актьорите на шоуто – комикът Джейсън Съдейкис. „Все едно да се разхождаш из Ню Йорк и да се надяваш да срещнеш познато лице. Беше точно това!“. Превъртаме на бърз ход последните две години и я намираме готова се омъжи и в първокласния списък на Холивуд.  Някои неща просто им е писано да се случат.


Коледно ревю на парфюмите

Подбрахме специално за теб подаръчните комплекти, които те очакват в магазините с ексклузивното си съдържание и добри цени.

Парфюмът е един от най-желаните и подходящи подаръци, защото личният ти ароматен почерк носи много информация за теб при първо впечатление.

Начинът, по който ухаеш, всъщност може да промени и състоянието на духа и ума ти.

Парфюмът ти те прави по-чувствена, забавляваш се повече и може да повиши самочувствието ти.

 

 

 

Еротичната интелигентност или как да запазиш секса жив в дългата връзка

Всички знаем колко е хубаво началото на една любов – екзалтацията, страстния секс, блясъкът в очите. Но всички знаем и колко трудно става след това – ежедневието убива първо секса, а след това и любовта.
Възможно ли е да запазиш „както в началото“ сексът по между ви е въпросът, който си поставя психоложката Естер Перел преди години и отговорът се появява първо като статия в списание, а после цяла книга – Еротичната интелигентност.  Всъщност „еротична интелигентност“ няма, казва самата авторка. „Това е по-скоро възможността ни да успяваме да запазваме секса във връзката“, каза тя пред публиката от обикновени двойки и психотерапевти по време на семинара си в София наскоро.
По време на семинара една от двойките открито постави въпроса защо са там. Двамата много се обичат, но сексът не върви. Когато се събрали преди години било страстно, дори „животинско“, но постепенно веселите креватни изпълнения ставали все по-скучни и по-редки. Последвал период на раздяла, след която те отново били изпълнени с неутолимо желание един за друг, но в момента отново се чудят защо страстта си играе на криеница с тях.

 

Време за теб

Сама си си избрала работата, приятелите, хобитата. По собствено желание си решила да ремонтираш или да ходиш на фитнес всяка седмица. Защо обаче имаш усещането, че точно на теб времето никога не ти стига?
от Лора Тодорова и Дона Иванова
Сигурно ти се струва, че годината започна вчера, а с него и плановете за сто неща, които да направиш най-накрая. Да пребоядисаш стаята, да минеш още едно ниво английски, да дадеш палтото на химическо.

И изведнъж, пак е студено и палтото и английския не са мръднали, за стаята да не говорим. Усещането, че времето лети, те мъчи. А най-вече въпросът как да ти стигне за всичко.

 

Неочаквана ваканция

Четири момичета, застават пред Cosmo, за да разкажат как са се чувствали с диагноза „безработна” и какво се е случило след този повратен за тях момент.
от Илияна Д. Димитрова

Търсенето на работа често е дълъг процес и е важно да запазиш положителната си нагласа. Била си успешна, отново ще бъдеш – а дотогава можеш да си прекараш приятно и полезно.

Да си безработен, особено във време на икономическа криза, не е лесно. Дори и съседът отгоре си позволява да ти дава съвети, питайки те със съчувствие „Още ли си вкъщи, страшно е в днешно време… Ама ти изобщо търсиш ли?”.

Имаш много свободно време, но завистта на работещите ти приятелки свършва в момента, в който им обясниш, че ще пропуснеш концерта на Бионсе в Белград, защото нямаш пари.

Изобщо… стресиращо е да останеш без работа и само от теб зависи дали ще направиш така, че след този период да си по-умна, по-уверена и по-наясно с онова, което искаш.