Coachella 2018 – парад на шарените хора

Как ни се иска и ние да можехме да изглеждаме поне малко на тези хора, когато ходим на фестивал!

 
 

Атрактивни бански, къси панталони, шантави обувки, извънземен грим... свят да ти се завие от облеклата, които разни секси жени и мъже „разхождат“ по прашните полета на фестивала Coachella.

Обожавам музикалните фестивали! Свободата да танцуваш под палещото слънце и обсипаното със звезди небе в продължение на седмица е незаменима. Този август заминавам за Унгария и вече броя дните до заветната дата. Ентусиазмът ми се повиши още повече, след като се нагледах на street style визии от друг фестивал, който мечтая да посетя – американския Coachella.

Запомни - брокатът ще е на почит през цялото лято! Свободна си да се посишеш с него от глава до пети!

►►► 6 красиви съвета за кралицата на фестивалите

Цветният фестивал е продължение на културата и свободомислието на 60-те години. Неслучайно използва за вдъхновение първоизточника на подобни събития – култовия Woodstock. Мащабите на Coachella са огромни. Всяка година под яркото калифорнийско слънце на пустинята Колорадо, САЩ, се събират над милион музикални фенове.

Психеделична рокля на пайети... мечтата на всяка Coachella мацка

Естествено, фестивалът се превръща в своеобразен парад на суетата.

Как един мъж да се отличи от тълпата? Като се облече в розово, естествено!

Искрено завиждам на всички секси мацки и авангардни типове за невероятните им тоалети, прически и грим.

Това за мен си е чисто геройство! Докато аз пребивавам в палатка за седем дни, считам за постижение да си сложа малко фон дьо тен и спирала преди да отида да танцувам на поредната фестивална сцена. А прическата? Сресването на косата и напръскването с малко текстуриращ спрей за обем се брои за правене на прическа, нали?

Най-стилният начин да се спасиш от вдигащия се навсякъде прах

Всички красавици, които виждаш на снимките неминуемо са прекарали дни в обмисляне на цялостния си външен вид и часове за подготовката му. Но резултатът си заслужава. Може би вместо да броя дните до моето музикално приключение през август, трябва да си направя списък с необходимото и да действам като тях.

Ако и теб те очаква музикален фестивал това лято, почерпи с пълни шепи идеи от нашите галерии, пълни с разкошни, цветни визии!

40 street style визии от фестивала Coachella (снимки долу):

Галерия: 40 street style визии от фестивала Coachella 2018

Виж всички снимки

Зашеметяващи прически и грим от фестивала (снимки долу):

Галерия: Бюти вакханалия на Coachella 2018

Виж всички снимки