Числата не лъжат: Спечели го според датата му на раждане

Има девет съществуващи вектора на егото, които ще ти помогнат да спечелиш когото пожелаеш според деня в който се е родил.

Всеки от нас има рождена дата, в която е зашифрован уникалният код на душата ни. С помощта на науката за числата (част от психологията, цифровата наука) можеш да научиш за силните и слабите страни на даден човек, професионалните компетенции, финансовите възможности, перспективите за връзка и дори за здравето. Освен това е възможно да се идентифицират причините, поради които той страда и се саморазрушава.

© iStock

След като разбереш всичко това, можеш да намериш подход към абсолютно всеки човек. Но за да получим тази информация, е необходимо да разберем вектора на посоката на егоизма на човека, от когото сме заинтересовани, който се крие в датата на неговото раждане.

Има девет съществуващи вектора на егото, които ще ти помогнат да намериш подход към когото пожелаеш според датата му на раждане.

Щастливите числа на всеки знак от зодиака

Вижте повече

Щастливите числа на всеки знак от зодиака

На кое число да заложиш, когато опитваш късмета си в някоя игра? Или може би искаш да избереш перфектната дата за вашата сватба? Или смяташ,...

При хората, родени на 1, 10, 19 и 28, векторът на егото е насочен към самите тях и към вземането на решения. Такива хора вярват, че всичко на този свят им принадлежи и се върти около тях – те са родени лидери.

Трябва да общуваш с тях учтиво и в никакъв случай да не ги критикуваш, в противен случай може да се превърнеш в техен враг. Такива хора трябва да бъдат хвалени, действията им да се толерират, да получават комплименти. Обичат другите да им се подчиняват и да се съгласяват с тях. Ако тези хора не получат това, което искат или някой не иска да им се подчини, те моментално преминават в агресивно настроение.

При хората, родени на 2, 11, 20 и 29, векторът на егото е насочен към желанието да се разбере даден човек или ситуация. Такива хора се стремят към разбиране във всичко и често задават въпроси, за тях е важно да бъдат чути и такива хора не трябва да бъдат припирани. Самите те знаят как да изслушват с разбиране и затова е изключително важно да дават и получават чувственост и нежност.

При хората, родени на 3, 12, 21 и 30, векторът на егото е насочен към анализ, справедливо управление и грижа. Те стават добри учители и наставници, обграждат околните с грижата си, а често и с прекомерен контрол. Любимият им израз е „знам“ и е безполезно да спориш с тези хора. Не търпят глупостта и несправедливостта.

© iStock

При хората, родени на 4, 13, 22 и 31, векторът на егото е насочен към намиране и постигане на цели. Има толкова много планове в главата ми, че дори 300 години не са достатъчни, за да ги изпълнят. Притежават 100% интуиция, те са много креативни хора, трансформатори и новатори. Борци за честност и справедливост. Честността е изключително важна за такива хора и ако постъпваш честно, както с тях, така и с другите, те ще са благосклонни към теб.

При хората, родени на 5, 14 и 23, векторът на егото е насочен към логиката. Това са бизнесмени, които знаят точно как да печелят. Освен това свободата е изключително важна за тях. Пред теб са най-общителните хора, които лесно намират общ език с другите, стават без проблем душата на компанията. За тях са важни точността, външният вид, имиджът и изрядността. Те са много чувствителни и уязвими – затова е важно да внимаваш какво казваш и как действаш по отношение на тях.


За родените на 6, 15 и 24 векторът на егото е насочен към комфорта, любовта и секса. Това са диамантите на нашето общество и най-мъдрите хора. Те постоянно се нуждаят от любов и нейното тактилно проявление. Те не могат да си представят как човек може да живее без пълна наслада и постоянни удоволствия. Комфортът е важен за такива хора и когато той липсва, те стават прекалено емоционални и отмъстителни. За да спечелиш обичта им, давай любов и проявявай внимание.

Нумерологията ти разкрива: имаш ли кармичен дълг

Вижте повече

Нумерологията ти разкрива: имаш ли кармичен дълг

Нумерологията най-добре може да ти разкрие влиянието на числата върху съдбата.

За родените на 7, 16 и 25 векторът на егото е насочен към признанието действията им и бързото реализиране на идеи. Тези хора са родени звезди, те искат да бъдат ярки и забележими. Брилянтни и секси. За тях е важно да получат признание, похвала и да всичките им усилия да бъдат забелязвани, в противен случай те ще се държат агресивно и рязко.

За родените на 8, 17 и 26 векторът на егото е насочен към контролиране на материалния свят и неговите резултати. Това са хора, които постоянно работят, стремят се да печелят колкото е възможно повече. За тях е важно всяко едно действие да е ефективно и резултатът да е видим. Това са най-амбициозните и взискателни хора. Такъв човек не може да се отпусне, главата му работи 24/7. Той обича всичко де е под контрол, конкретно и по същество. Очаква ясни и бързи отговори на въпросите си.

За родените на 9, 18 и 27 векторът на егото е насочен към победа. Способни са да преместят планини, за да реализират идеята си, ако тя им се е сторила интересна. Имат дух на боец, бързи са, атлетични и динамични. Хора на действието. Тяхното мото е: Дойдох, видях, победих.
Стремят се да помогнат на всички, но се сриват, ако не получат благодарност за помощта си. Не понасят несправедливостта, трудно губят и са много наивни. За да се сприятелиш с такъв човек, по-честичко отбелязвай усилията му.

Галерия: Хороскоп на магическите способности на зодиите

Виж всички снимки