Цирк, комедия, драг шоу и бурлеска в първото българско кабаре

Търсиш качествено забавление в петък вечер? Ето къде ще го намериш.

Търсиш качествено забавление в петък вечер? Понякога искаме нещо повече от просто добро питие и музика. Сетивата ни са жадни за шоу, театър, комедия, артпровокация или пък микс от визуални изкуства. Нещо, което да запомним и за което да говорим с дни. Кабарето е точно това лудо, цветно преживяване, което съчетава в себе си много и различни изкуства, обединени под шапката на едно вечерно шоу.

Актрисата Теодора Кулева

Буум Кабаре София е първото по рода си шоу, което се осмелява да обедини на една сцена стендъп комици, циркови артисти, музиканти, бърлеск танцьорки и Драг кралици. Клуб Терминал 1 ще даде сцена за всички тези артисти и участници на 21-ви януари, петък.

Вратите отварят в 22:00ч. с гиг на UK музиканта и певец Джоузеф Александър. Той ще открие вечерта с авторска музика, използвайки лупър машина, съчетавайки музикалния си опит и страстта към различни стилове, за да създаде звучене с уникална плътност в реално време.

В 22:30ч. започва Буум Кабаре с водещ известния блогър Христо Стефанов-Ицака. Неговото чувство за хумор ще ни пренася през всяка част от спектакъла с широка усмивка на лице.

Христо Стефанов-Ицака

На сцената ще видим Нов Цирк с визуално-светлинни и акробатични номера, a невероятните стендъп комици от Inside Joke, Митака Беше Прав, Надя Брайт и Дими Деянски ще ни вземат дъха от смях. Inside Joke са една от най- утвърдените стендъп трупи у нас.

Inside Joke

Част от шоуто ще бъде и първият за България бурлеск пърформънс, в който ще видим Miss Teddy Goodе (актрисата Теодора Кулева). Теди става популярна у нас с ролята си на д-р Войнова от сериала "Откраднат Живот", както и с множество роли в Народния и Плевенския театър. Тя се връща в България след четири години в Лондон и носи магията на съвременното кабаре със себе си.

Гостите ще могат да се насладят на Дуото „СътвоРиМи“. Проект, в който публиката задава теми, а Мартин Петрушев и Константин Кучев импровизират на живо, като създават музикални сюжети, етюди и

Дуото „СътвоРиМи“

картини. И, разбира се, черешката на тортата приказната Драг кралица Solaris Vjj, известна като водеща на Гей парада в гр. София, която ще се включи с две невероятни изпълнения.

DJ Alex Vedim

След шоуто партито ще продължи с диджеите Ed Koev и Alex Vedim от EOS, които ще се погрижат вечерта да има подобаващ музикален финал. В последните няколко години EOS създадоха някои емблематични за българската електронна сцена партита с характерните за тях денс и индустриал хаус ритми.