Чиста и свежа коса... за секунди!

Случвало ли ти се е да ти предстои важна среща, а да нямаш време да се погрижиш за косата си?

Сигурни сме, че си изпадала в ситуации, в които нямаш време да се погрижиш за блясъка на косата си и трябва да признаем, че в забързаното ежедневие това никак не е прецедентен случай. С настъпването на зимния сезон се задават и топлите шапки, които също допринасят за хаоса в косата ни – по-лесно спластяване, по-бързо омазняване, губене на блясъка и т.н. Ето го и решението – сухият шампоан! С него пестиш време и изглеждаш зашеметяващо!

Как обаче да се ориентираш в изобилстващото разнообразие от предложения? Довери ни се! Ние често прибягваме до използването на този продукт, бързайки за среща, интервю или събитие, и по тази причина сме пробвали много от тези съюзници (които винаги са на мода) в борбата ни за бързо преобразяване. Предлагаме ти да опиташ Klorane.

Благодарение на сухия шампоан на Klorane спестяваш време и се радваш на чиста и свежа коса... само с няколко впръсквания! Шампоаните се предлагат в четири варианта: с мляко от овес – за всеки тип коса, и тониран – за кестеняви и тъмнокестеняви коси. Както и с екстракт от коприва за мазна коса – оригиналът и в тониран вариант.

Какви са неговите преимущества?

► Той е спасение в забързаното ежедневие, когато нямаш време за напълно измиване на косата, защото единственото, което трябва да направиш, е да го впръскаш в корените на косата си.

► Компактен е – можеш да избираш между флакон в два размера – 150 мл и 50 мл, за още по-голямо удобство. Единият е достатъчно малък, за да го носиш в чантата си, а другият, по-големият, можеш да оставиш вкъщи и така винаги ще ти бъдат под ръка.

► Ефектът е налице моментално – резултатът от използването на сухия шампоан е видим на момента. Сухият шампоан Klorane упражнява контрол върху омазняването, заради съдържащата се в него специално отгледана коприва, чиито корени имат контрол върху себума.

►►► Виж тук повече за технологията

►Благодарение на съдържащите се три високоабсорбиращи пудри от натурален произход в него, получаваш моментален обем.

► Деликатният аромат е бонус към всичко по-горе изброено. Сухият шампоан Klorane ни дава възможността да се насладим на компилацията между аромата на кедър, мандарина и жасмин.

Сухият шампоан е подходящ за всеки тип коса, а за тези, които имат фин косъм, шампоанът придава и допълнителна текстура.

Сухият шампоан Klorane е много лесен за ползване: впръскай на 30 см разстояние в корена, разпределяйки ред по ред. Разреши, за да отстраниш излишъка, и използвай сешоар.