Чист въздух и прохлада: мечтан оазис за сезона

Подари си най-незабравимите райски мигове за края на лятото.

 
 

Подари си най-незабравимите райски мигове за края на лятото.

Септември е в разгара си, но августовските температури все още са тук и сме сигурни, че въпреки настъпваща есен, си мечатеш за късно лятно бягство от градското вече забързано ежедневие. Може би няма да е нужно да ти даваме причини да посетиш райското кътче Рачев Хотел Резиденс, защото ще се убедиш сама, че това е едно невероятно място. Но все пак ще ти разкажем накратко защо трябва да го включиш към листата си с местата в България, които да не пропускаш!

1. Рачев Хотел Резиденс се намира в западната част на Арбанаси, непосредствено до манастира „Света Богородица“, на 4 км от Велико Търново по пътя към Горна Оряховица.

2. Комплексът предлага наистина нещо различно със своите стилни стаи за гости и апартаменти.

3. Всяка стая разполага с минибар, сателитна TV, телефон, индивидуално регулиране на AC, безплатен високоскоростен Wi-Fi интернет достъп, филми срещу заплащане, интерактивна хотелска презентация и достъп до стаята с чип карта.

4. За да се насладите - ти и твоята компания, комплексът предлага летен барбекю ресторант, лоби бар и винарна, където можете да опитате част от колекцията селектирани вина и ще обогатите знанията си за тази божествена напитка.

5. Можеш да избираш между традиционна, стара българска кухня, европейска и средиземноморска.

6. На ваше разположение са още: открит басейн, сауна и турска баня, модерна фитнес зала, традиционни и специални масажи, индивидуализирани програми за здраве и сила.

7. А в случай, че имаш нужда от пространство за фирмено мероприятие - съветваме те да спестиш време и средства, като се довериш на професионалистите за организиране на мероприятието. Комплексът предлага единствената в региона конферентна зала със 180 места с естествена светлина, климатизирана и вентилирана, технически оборудвана.

Е, звучи повече от привлекателно, нали?!

Провери кога си свободна и направи своята резервация на: e-mail: info@rachevarbanasi.com или телефон: 062 655 255 / 0882 10 21 21, за да избягаш от натовареното си градско ежедневие в планинския рай.