Четворката се запазва: Кари приветства новата приятелка

Щастливи новини! Четворката се запазва - Кари, Шарлот и Миранда имат нова приятелка.

Снимки: @sarahjessicaparker

Сара Джесика Паркър публикува нов кадър от снимките на завръщането на "Сексът и градът" и разкри коя е новата им приятелка.

Какъв е твоят филм според зодията​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Какъв е твоят филм според зодията

Виж всички снимки

►►► Кари и Тузара са отново заедно

Очевидно Саманта категорично няма да вземе участие в новите епизоди, но напук на всички догатки и слухове, че някой ще я замести - Сара Джесика Паркър публикува нови кадри от снимките, с които се потвърждава, че карето дами се запазва, но с нова приятелка в него.

Паркър разкри тази голяма тайна, споменавайки името на актрисата, която ще замени героинята на Ким Катрал - Саманта Джоунс. Разбира се, образът на Саманта не би могъл да бъде заменен, затова на нейно място ще се появи чисто нов персонаж, за да се запази четворката все пак.

Благодарение на Сара Джесика Паркър, която публикува снимка от снимачната площадка, стана известно, че към актьорския състав на шоуто ще се присъедини и 50-годишната Никол Ари Паркър. Актрисата започва кариерата си като модел, а по-късно се преориентира към киното.

"О, толкова е хубаво. С това трио мога да пея любовни песни от 70-те години до късно през нощта" - пише Паркър.

Очевидно „новата Саманта“ се вписва чудесно към екипа и колегите й я приемат топло. На фона на всички догатки и предположения накрая ще склони ли Ким Катрал да се върне, или някой ще изиграе ролята на Саманта, може би продуцентското решение да се въведе съвсем нов герой е най-добро.

Снимки: @sarahjessicaparker

В "Просто така..." Никол Ари Паркър ще играе Лиса, режисьор на документални филми и майка на три деца, което определено потвърждава, че сценаристите не се опитват да заменят Саманта, имайки предвид, че тя никога не е искала да има деца.