Честита 20-та годишнина, Дейвид и Виктория!

През годините медиите развеждаха Дейвид и Виктория Бекъм стотици пъти. Днес звездната двойка празнува своята 20-та годишнина от сватбата и дава ясен знак на публиката, че нищо и никой не може да ги раздели.

През годините медиите развеждаха Дейвид и Виктория Бекъм стотици пъти. Днес звездната двойка празнува своята 20-та годишнина от сватбата и дава ясен знак на публиката, че нищо и никой не може да ги раздели.

►►► Виктория Бекъм - първата модна икона

Виж как е изглеждала Виктория Бекъм в началото на кариерата си и днес в галерията долу:

Галерия: Виктория Бекъм от началото на кариерата й до...

Виж всички снимки

На 4-ти юли 1999 г. Виктория Адамс приема фамилията Бекъм и поставя начало на съвместния си живот с чаровния футболист Дейвид. Поп звездата, която се превърна в успешен дизайнер, сподели видео в своя Instagram профил, което обединява най-запомнящите се моменти на звездната двойка и което ни показва, че в крайна сметка голямата любов съществува.

От своя страна, Дейвид също отбеляза празника в социалните мрежи, като публикува няколко снимки на семейството: от самото начало до днес.

Честита годишнина, семейство Бекъм! Пожелаваме ви още много по 20! Бъдете все така неразделни, обичащи се и вдъхновяващи!