Чарлийз Терон: Вече 5 години нямам мъж до себе си

Сега актрисата е сама, но това не означава, че се чувства самотна.

Сега актрисата е сама, но това не означава, че се чувства самотна.

Неустоимото присъствие на Чарлийз Терон, виж в галерията по-долу:

Галерия: Неустоимото присъствие на Чарлийз Терон

Виж всички снимки

►►► Чарлийз Терон призна, че синът й Джексън е момиче

Напоследък Чарлийз Терон често говори за личния си живот. И така по време на неотдавнашното си участие в шоуто на Дрю Баримор актрисата призна, че не е имала мъж до себе си вече цели 5 години, но това определено не я кара да се чувства самотна:

"Не съм се срещала с никого повече от пет години... Но все още съм отворена за запознанства. Животът ми е наистина хубав, щастлива съм... смятам, че човекът, който може да се появи в живота ми трябва да го направи още по-добър - просто няма да се съглася на по-малко. Мога честно да кажа, че не се чувствам самотна. Имам деца, а да бъдеш родител е много работа и ангажименти"

Припомняме, че последният официален романс на Чарлийз Терон се счита за връзката й с Шон Пен. Наскоро актрисата участва в шоуто на Хауърд Стърн по радио SiriusXM, където за първи път отрече слуховете за годежа им. На фразата на Хауърд, че „почти се е омъжила за Шон“, Чарлийз отговори:

"Какво? Не е вярно. Не. Това са някакви абсолютни глупости. Категорично не... срещахме се и това е единственият начин, по който да опишем естеството на нашата връзка. Разбира се, имахме връзка. Бяхме доста близки, но всичко продължи около година. Никога не сме живели заедно, никога не съм имала намерение да се омъжвам за него. Няма нищо такова..."

Чарлийз и Шон започнаха да излизат през декември 2013 г. и скоро след това се превърнаха в една от най-популярните двойки в Холивуд. В продължение на година и половина връзка, актьорите се сближиха много, появяваха се на премиери и на промоционални турнета и често ходеха на почивки с цялото семейство. Скоро след раздялата с Пен, Чарлийз осинови момиченце с афроамерикански корени.