Чарлийз Терон: Страхувах се, когато Том е наоколо

Защо Чарлийз Терон се страхува да играе с Том Харди?

Защо Чарлийз Терон се страхува да играе с Том Харди?

Звезден секси street style, виж в галерията долу:

Галерия: Звезден секси street style

Виж всички снимки

►►► Чарлийз Терон: Вече 5 години нямам мъж до себе си

През 2015 г. излезе "Лудият Макс: Пътят на яростта" с участието на Чарлийз Терон и Том Харди. Почти седем години по-късно стана известно, че отношенията на актьорите никак не са били гладки. Какво наистина се е случило на снимачната площадка между тях?

В книгата си "Кръв, пот и хром: Дивата и истинска история на Лудия Макс" Кайл Бюканън говори за враждата между Чарлийз Терон и Том Харди. По думите му звездите често са си крещяли и са се държали грубо, а причината за конфликта била постоянното закъснение и несериозно отношение на актьора.

"Веднъж в Намибия всичко се намести. Том закъсня с три часа и когато се появи на снимачната площадка, Чарлийз започна да крещи срещу него и да иска да бъде глобен. Това разгневи Харди, който се втурна към нея с гневен въпрос: "Какво каза?"

Поведението на Том силно изплашило актрисата. След инцидента тя наела човек, който да я придружава навсякъде: „Стигна се до момента, в който нещата излязоха извън контрол и имах чувството, че може би присъствието на жена продуцент може частично да балансира ситуацията, защото не се чувствах в безопасност. Беше ме страх...“, признава Чарлийз Терон.