Чарлийз Терон срещу 20-те излишни килограма

Чарлийз Терон разказва как се е преборила с излишните килограми, които е трябвало да качи за поредната си роля.

„Изпаднах в депресия“, признава Черлийз в разказ как се е преборила с  килограмите "натрапници".

Тя има неустоимо присъствие. Убеди се сама от снимките долу.

Галерия: Неустоимото присъствие на Чарлийз Терон

Виж всички снимки

Заради участията й в различни проекти на 42-годишната Чарлийз Терон й се е налагало да качва и сваля килограми неведнъж. През 2001 г. тя отслабна с 13 килограма заради ролята си във филма „Месец любов“, а след две години трябваше да напълнее с 14 килограма заради ролята си в „Чудовище“, за която получи и „Оскар“ за "Най-добра женска роля".

►►►Предишната жертва на Чарлийз с килограмите също не беше малка.

За последната лента с нейно участие – Tully, чиято премиера в България е на 4-ти май, на Терън отново и се наложи да експериментира с външния си вид и за пореден път да трупне килограми.

„Качих повече от 20 килограма. Изпаднах в депресия. За първи път в живота си ям толкова много преработени продукти и захар. Изобщо не ми беше весело да се снимам в този филм“, разказва Чарлийз.

Да качи всичките тези килограми, трябва само за три месеца (във филма тя изпълнява ролата на майка на три деца, и в началото това дори я забавлява).

„Първите три седмици бяха доста весели. Чувствах се като дете в сладкарница. Закусвах с фаст фууд и изпивах два млечни коктейла. Но след това престана да е толкова забавно. Да ям, се превърна в работно задължение. Дори си навивах аларма, за да се събудя посред нощ и да се храня – така поддържах теглото си. Ставах в два и се натъпквах с огромна чиния със студени макарони със сирене, която предвидливо оставях близо до леглото си“, спомня си русокосата чаровница.

Терон успява да върне формата си, но признава, че това не е било никак лесно. „Отне ми година и половина. След „Чудовище“ не ядох пет дни и всичко си дойде на мястото. Само че, когато си на 27 години, тялото ти реагира на всичко по различен начин. На 40 е съвсем различно.“

В крайна сметка, в момента актрисата наистина прекрасно и дори на нас, които следим отблизо работата й, ни е трудно да повярваме, че доскоро тя е имала наднормено тегло.