Ценни съвети, които ще запазят кожата ти на 20!

Знаем, че се грижиш осъзнато за кожата, косата, ноктите и тялото си по най-добрия начин, на който си способна, защото за теб е важно да си здрава и да изглеждаш добре.

 
 

Знаем, че се грижиш осъзнато за кожата, косата, ноктите и тялото си по най-добрия начин, на който си способна, защото за теб е важно да си здрава и да изглеждаш добре.​

За нас също винаги са били важни тези неща и затова се опитваме да ти помагаме със съвети и изпитани трикове. Но винаги се допускат грешки, които понякога са безобидни, а в други случаи се оказват доста неприятни, затова няма да се изморим да ти повтаряме, че едно от най-важните неща за запазване на кожата ти млада и сияйна са рутинните грижи в комбинация със здравословния начин на живот.

И пак ще ти напомним, че не е достатъчно просто да измиеш лицето си с вода преди лягане... Не забравяй, че ежедневната грижа за кожата, съобразена с нейния тип, се свежда до няколко задължителни процедури:

► почистване;

► ексфолиране;

► овлажняване;

► похранване;

► защита.

Разбира се, всеки етап сам по себе си е много важен за добрия краен резултат, но най-важни са почистването и хидратацията. Добре овлажнената кожата остава сияйна и млада за дълго, дори и с промяната на първата цифра в годините ти. Както знаеш, Neutrogena® помагат на жените да разкрият собствената си красота и да видят възможностите на своята увереност чрез здрава кожа на всяка възраст, затова разчитат на 4 милениал експерти, за да разработят специална гама (четири жени в разцвета на 30-те си години), които изглеждат повече от невероятно! Перлата в короната на новата серия е Bright Boost Гел крем.

Той активира естествените възобновителни процеси на кожата за предотвратяване стареенето, за здрава и сияйна кожа. С гел крема можеш да осигуриш свеж старт за кожата си с неоглюкозамин, престижна съставка, с научно доказан ефект върху стареенето на кожата. Bright Boost гел кремът хидратира, засилва естествения повърхностен обмен на кожните клетки и намалява производството на меланин за подобряване на тонуса на кожата.

С какво серията Neutrogena® Bright Boost е специална?

Ето какви са нейните ползи:

• Серията Bright Boost активира естествените процеси за регенериране на кожата, за да помогне борбата срещу стареенето на кожата, осигурявайки здрав и свеж вид;

• Подпомага естествената регенерация на кожните клетки;

• Предотвратява сухотата на кожата, неравномерния тен и фините линии;

• Подходяща е за всеки тип и цвят кожа;

Тези ползи са резултат от дългогодишни изследвания и опити, на базата на които учените са разработили силен комплекс, който действа върху подновяването на клетките на кожата, предотвратяващо повяхването й, дехидратацията и неравния тен.

• Неоглюкозамин (Neoglucosamine®) – превъзходна аминозахар, която подпомага възстановяването и озаряването на кожата. Точно както хиалуроновата киселина повишава хидратацията, Neoglucosamine® придава блясък на кожата. За разлика от другите избелващи средства за кожа, той е градивен елемент на хиалуроновата киселина, който помага за регенерацията на кожата за по-свеж и сияен тен;

• СAHA и PHA за нежна ексфолация и премахване на мъртвите кожни клетки.

Комплексната грижа, която предлагат специалистите от Neutrogena® за винаги озарена кожа е в 4 стъпки:

Bright Boost Гел крем, Bright Boost Eксфолиращ крем, Bright Boost Сияещ серум, Bright Boost SPF 30 Хидратиращ гел-флуид

Втората стъпка от грижата е Bright Boost Eксфолиращ крем

Със съдържание на AHA и естествени частици, този ексфолиант помага за отстраняване на несъвършенствата на кожата за видимо по-ярък и гладък вид.

Bright Boost Сияещ серум

Подсилващ сиянието на кожата ти, формулиран с най-високата концентрация на престижната съставка неоглюкозамин. Той помага за предотвратяване на стареенето на кожата, като стимулира повърхностния обмен на клетките на кожата, за да разкрие по-свежа кожа с по-равномерен тен.

Bright Boost SPF 30 Хидратиращ гел-флуид

Със съдържание на антиоксиданти, UVA/UVB SPF 30, предпазва кожата сега и в хода на времето от влиянието на околната среда. Обогатен с престижната съставка неоглюкозамин, която научно доказано подпомага регенерацията на кожата, за справяне с признаците на стареене на кожата и разкриване на по-сияйна и здрава кожа.

Продължавай да блестиш и да не мислиш за изминаващото време! Наслаждавай му се!