Бързо, страстно, властно

Съвсем не на всички момичета им харесва дългият и чувствен секс, а мъжете невинаги предпочитат бързия и страстен. Как тогава да направиш незабравими и двата?

 
 

Съвсем не на всички момичета им харесва дългият и чувствен секс, а мъжете невинаги предпочитат бързия и страстен. Как тогава да направиш незабравими и двата?

Нека започнем отдалече. Мнението на сексолозите: "Почти 10 години пиша за секс. Най-любимата ми част от тази работа е да отговарям на въпросите на мъжете, които те адресират към мен, като представител на противоположния пол. Меко казано, бях изненадана, но на мъжете в повечето случаи им е все едно какво мислят сексолозите; на тях им е неприятно да четат тези статистики; те изобщо не считат психолозите за специалисти – мнението им за тях е като за нещо между хомеопати и уфолози. На силния пол му е важно да знае какво мисли обикновената жена, в дадения случай – аз."

Cosmo разкрития: Малките тайни на големите момчета, виж в галерията по-долу:

Галерия: Cosmo разкрития: Малките тайни на големите момчета

Виж всички снимки

►►► 5 начина за повишаване на либидото

И така, редовно, веднъж в месеца (през пролетта дори по-често) получавам въпроси от рода на: „Като картечница съм. Издържам без да свърша около минута и половина най-много. Има ли щастие за мен в този живот?“, „Максимум две минути и край. Кой ще поиска да живее с такъв?“, „Кажи ми честно, триминутният секс става ли за нещо?“ и т.н. Година след година аз отговарях на мъжете, че две, три, дори една минута – по принцип е годен, напълно работещ тайминг, при условие че мъжът има език и поне няколко пръста на ръцете си, които той не се притеснява да пусне в действие.

Освен това хората правят секс точно по толкова време: според статистиката средната продължителност на акта на любовта при хомо сапиенса е около две минути, през които този хомо сапиенс, който има член, успява да извърши 120-125 фрикции. За сравнение: комарите се съвкупяват само три секунди. Не, аз нито веднъж не съм използвала тази информация като успокоителен аргумент. Но ако трябва да съм сериозна, не мисля, че бързият секс е недостатък.

Наскоро изгледах докрай сериала Нощният мениджър и в паметта ми услужливо се възкреси серията, в която главният герой, агентът Джонатан Пайн, обладава русата приятелка на шефа - Джед, прав до стената. От момента, в който двамата сляха устните си в несанкционирана целувка, до този, в който героите издадоха заветното кулминационно „оу-оу-оу“, мина не повече от минута. Дори специално върнах кадъра назад – 40 секунди.

Именно тази мисъл ни втълпяват повечето филми: мъжът, който истински те желае, не е в състояние да контролира себе си и оръдието си на любовта. И дори това да е пошла кино щампа, по дяволите, на мен ми харесва! Харесва ми, когато и двамата участници са нервни, а той с рев се нахвърля върху нея. Звук от късане на дреха (извинявай, любимата ми блуза!), пукот на стави (трябва да започна да пия пак витамини с калций), скърцане на легло (макар това може би не е легло, а маса, капак на кола или стената). Всепоглъщащата страст, която се излива, при това в буквалния смисъл – в спринтьорския акт на любовта.

„Бързият секс – това е нещо като комплимент. Твоето признание, че момичето е съкрушително секси и затова не ти е по силите да се сдържиш“ – примерно така отговарям на питащите ме мъже, страдащи заради своите 1-3 минути. Но не забравям да добавя, че не единствено с члена може да се изтръгне оргазъм от жената.