Бъди самоуверена (в леглото!)

Улови точния момент и му завърти главата!

 
 

Улови точния момент и му завърти главата!​

Защо е важно да бъдеш самоуверена дори и в леглото? Защото самоуверената дама няма да губи време в хленчене: „Толкова се старах, опитах всичко, купих си ново еротично бельо, научих нови пози, а той легна и заспа... Бил изморен.“ Ами, да, защо да не е изморен? Но ако си самоуверена в себе си, сексапила и способностите си, ще се опиташ да уловиш точния момент и по някакъв по-специален начин да подготвиш половинката си за специалната вечер, която си намислила.

Какви са мръсните ти сексуални желания според хороскопа, виж в галерията по-долу:

Галерия: Какви са мръсните ти сексуални желания според хороскопа

Виж всички снимки

►►► 13 неща, които правят уверените момичета

Гледай го в очите

Очният контакт между партньорите е много важен, а в интимните моменти е изключително горещ. (В същото време гаджето ти ще разбере, че в този момент не можеш да си представиш никой друг на негово място).

Смей се на себе си

Кой каза, че сексът трябва е нещо сериозно, бавно и монотонно? Ако се заплетете в чаршафите или по супер секси тялото ти се спука презрамка, това не е причина да загубите цялото си настроение. Напротив! Посмейте се и продължете нататък.

Предложи да включите секс играчки

Те могат значително да разнообразят интимното ви свободно време, но е по-добре предварително да го обсъдите. Не всички харесват подобни изненади.

Мастурбирай

Ако познаваш себе си, тялото си и неговите нужди, можеш лесно да обясниш на любимия си какво искаш от него.

Позволявай му да шпионира

Може би половинката ти би искала да те хване в крачка? Защото го вълнува и иска да се научи на всичко, което обичаш и как да те задоволи. Дай му шанс.

Хвали партньора си

Не забравяй да му прошепнеш колко е страхотен и колко невероятно добър е в леглото.

Усмихвай се

Наслаждаваш се, забавляваш се - защо не го покажеш? Усмивката е комплимент без думи.