Бъди женствена с най-модерните поли на есента

Полата не е облекло само за топлите месеци.

 
 

Трудно е да се чувстваш женствена, когато навън е студено и си скрита под пластове дрехи. Но имаш едно скрито оръжие – полата!

Забелязахме, че блогърите този сезон носят основно пет модела поли и нямаме търпение да споделим с теб кои са теб. Разбира се, това не означава, че няма да се отличаваш от тълпата – важното е с какво ще комбинираш тези поли, каква точно ще е кройката им, какъв е твоят индивидуален стил.

Хубавото е, че всяка една от тези поли може да се приспособи както за елегантни, така и за по-непринудени или парти поводи. Използвай въображението си и винаги търси уникалното!

 

 

Пола с леопардов принт

Иска ли ни се или не, леопардовите шарки заеха челни позиции в гардероба ни този сезон. Специалистите обаче съветват да избягваш темата „леопардов принт от глава до пети“. Един акцент е достатъчен. В случая, това е полата.

Балансирай животинските шарки с бяла риза или поло блуза (за офиса) и си сложи по-къс вариант на полата за среща по питие с приятелки.

Пола от туид

Този дебел вълнен плат е известен на широката публика още от времето на Коко Шанел, дизайнерката, която е обличава всички фешънисти с дрехи, ушити от него. Между другото, цял костюм от туид също е прекрасен вариант за мрачните есенни дни.

Но днес сме тук, за да говорим за поли, комбинирай тази от туид с топъл кашмирен пуловер или блузи в неутралната цветова гама. Заигравката тук би била с обувките. За да създадеш хитър контраст между тях и полата ти, избери по-груби боти или дори маратонки. Със сигурност ще събереш безброй погледи с оригиналната си визия!

Пола-комбинезон

Полата, която подозрително прилича на копринено спално облекло, няма скоро да сдаде модни позиции. Причината е проста – тя изглежда ужасно секси. Не всеки би се осмелил да я носи посред бял ден, но ти не си всеки, нали?

Хубавото е, че тя е по-лесна за съчетаване с други дрехи, отколкото изглежда. Както и при полата от туид, тук също е най-добре да заложиш на играта на контрасти, особено що се отнася до обувките. В този ред на мисли, сексапилната и нежна пола от фина материя ще стои страхотно с кецове. Честна дума!

Плетена пола

Вземеш ли си веднъж такава, няма да искаш да я съблечеш! Не само е безкрайно удобна и топла, но и е подходяща за всякакви поводи – от бизнес среща, до разходка в парка.

Чувствай се свободна да я съчетаеш с пуловер или риза с по-мъжка кройка. Подходящите обувки са с височина до глезена и дебел ток.