Бъди готова за парти по всяко време!

Петък е и е време за парти! Не губи време в излишни приготовления, а бъди винаги готова.

 
 

Петък е и е време за парти! Не губи време в излишни приготовления, а бъди винаги готова.​

Идва уикенд, а с него и време за купон. Предлагаме ти няколко съвета как да си свежа за парти дори и веднага след края на работния ден.

12 нестандартни предложения за парти грим от звездите, виж в галерията долу:

Галерия: 12 нестандартни предложения за парти грим от звездите

Виж всички снимки

►►► Как да скриеш следите от щуро парти с грим

Планирай работата си

Обикновено следобед вече не си много бодра на работното място. Затова за последните два часа работа си запази задачки, които не са много трудни или ти доставят удоволствие. Така ще си в добро настроение и готова за веселбата.

Списък на успехите

Нали знаеш колко потискащи са списъците със служебни задачи, които не си изпълнила – дори вкъщи понякога ги преглеждаш и те гризе съвестта. Направи обратното – в края на деня направи списък с нещата, които си успяла да свършиш. Така ще си тръгнеш от работа с чувство на удовлетворение и ще си прекараш една чудесна вечер.

Предчувствие за приятна вечер

Ако имаш билети за театър или кино, сложи ги на бюрото така, че да ги виждаш. Ще си в приятно очакване в последните часове на работния ден.

Освежи очите си

Когато очите ти са уморени, това се отразява на настроението. При работа с компютър поглеждай от време на време някъде надалече. А ако примигваш по-често, няма да чувстваш сухота в очите.

Подреди бюрото си

Преди да тръгнеш, сортирай документите, изхвърли ненужните, изтрий електронната поща, на която вече си отговорила. С този ритуал подреждаш мислите си и приключваш спокойно работния ден, за да отидеш без угризения на парти.

Нещо за залъгване на глада

Случва се да умираш от глад, а срещата ти за вечерта е чак след час. Най-добре хапни една ябълка или парченце натурален шоколад – те дават енергия, но не убиват апетита.

Използвай силите на природата

Ще се чувстваш по-добре, ако в стаята ти има повече цветя. Винаги можеш да намериш място за една красива саксия. Засади си мента. Можеш да сдъвчеш няколко листенца, действа ободряващо.

Масаж за освежаване

На ухото има 400 точки за акупунктура. Масажирай ушите си отгоре надолу, никой няма да забележи, а ще се почувстваш отново бодра.

Изгони лошото настроение с усмивка

Усмивката те прави щастлива. Дори и да не ти е до това, усмихни се – мозъкът ти приема това като сигнал за производство на хормони на щастието. 

Време е за партииии!