Брус Уилис: състоянието му се влошава

Как изглежда актьорът днес.

от

Преди повече от година Брус Уилис беше диагностициран с неизлечимата болест и след това актьорът почти не излизаше от къщи.

© Getty Images

Онзи ден съпругата на холивудски актьор каза, че състоянието на актьора се влошава. „Това, което научавам е, че деменцията е трудно състояние. Това е трудно за човека, който е диагностициран. Трудно е и за семейството“, споделя Ема Хеминг в шоуто Today. Почти веднага след публикуването на интервюто папараците заснеха Брус, докато той се отправяше нанякъде с колата си. Надяваме се актьорът да е възможно най-добре още дълго време.

Както писахме по-рано, тази зима съпругата на Брус Уилис съобщи, че актьорът страда от фронтотемпорална деменция. Ема Хеминг-Уилис каза, че състоянието на съпруга ѝ постепенно се влошава и няма ефективно лечение. Освен това хората с това заболяване живеят средно около 5-7 години. А на 30 март 2022 г. стана известно, че звездата от „Умирай трудно“ се пенсионира.

Това е първата роля на Брус Уилис

Вижте повече

Това е първата роля на Брус Уилис

Здравословни проблеми принуждават Брус Уилис да прекъсне кариерата си и повече да не се снима във филми (много жалко). Но емблематичните му роли остават...