Бруклин Бекъм обвини феновете за конфликта в семейството

Раздорът в семейство Бекъм все още търси своя изход. Бруклин Бекъм коментира случилото се и посочи виновника за проблема между двете жени на неговия живот.

Снимка: Getty Images
Снимка: Getty Images

През последните няколко месеца цялото внимание на западната пресата, както и на феновете е насочено към семейство Бекъм. До момента почти всеки един от членовете на семейството сподели своята гледна точка по темата и съответно звездите продължават да опровергават спекулациите, че проблемът е толкова сериозен, че дори не си говорят.

В скорошно интервю Бруклин потвърди, че майка му и съпругата му са в добри отношения. Според него пресата умишлено раздухва скандали: „Хората обичат да говорят и пишат всякакви глупости. Те говорят, защото всички го обсъждат. И действително всички наши "фенове" влошиха нещата, защото допълнително наляха масло в огъня“, а след това добави, че Никола никога не го е принуждавала да остава за Коледа в Лос Анджелис.

Виктория е против тази сватба от самото начало?

Вижте повече

Виктория е против тази сватба от самото начало?

Феновете са категорични, че Виктория Бекъм е била против сватбата на Бруклин и Никола.

Така или иначе - няма официална информация точно какво се случва в семейството, но може би предстоящите празници ще покажат развоя на събитията.

Никола Пелц: Игнорирането от страна на Виктория си има обяснение

Вижте повече

Никола Пелц: Игнорирането от страна на Виктория си има обяснение

Актрисата и модел разкри, че Виктория Бекъм я е игнорирала по време на подготовката за сватбата.