Бритни Спиърс ще има нов настойник?

Нов настойник или пълна свобода: какво очаква певицата?!

Нов настойник или пълна свобода: какво очаква певицата?!

►► Ако Дисни принцесите бяха Бритни Спиърс

Бритни Спиърс продължава борбата за освобождаването си от настойничеството на баща си вече няколко месеца. Сега Джейми Спиърс все още контролира изцяло финансите на певицата, както и договорите, които сключва, дори и социалните й контакти.

Бритни и нейният адвокат обаче също не спират с опитите да лишат бащата на изпълнителката от правомощия за настойничество. Те подадоха съответните документи в съда, в които посочват кого бих искала Бритни да назначат на тази "длъжност". Спиърс и нейният адвокат, Мат Розенгарт, са избрали Джейсън Рубин, когото смятат за истински пазител на звездата.

Рубин е много опитен счетоводител, който според адвоката е идеален и без проблем ще се справя с договорите на Бритни и с всички други бизнес въпроси. Розенгард планира първо да "извади от играта" бащата на Бритни, а след това напълно да освободи певицата от всички ограничения.

Според документите, представени от TMZ, Рубин ще има пълните финансови правомощия да управлява имението на Бритни, както и ще бъде упълномощен за вземане на решения за управлението на здравето и имуществото на певицата. Документите посочват и паричните активи на Бритни, които възлизат на около 2 730 454 долара, непаричните й активи са в размер на около 57 666 398 долара, а имотът й се оценява на 8 455 483 долара.

Припомняме, че в момента решенията за медицински грижи и благосъстоянието на Бритни са прехвърлени на друг настойник - Джоди Монтгомъри, според последното решение на съда. Изслушването по кандидатурата на Джейсън Рубин е насрочено за 13 декември тази година, а Бритни Спиърс планира да присъства лично на заседанието.