Британка отказа да се омъжи за приятеля си, докато не свали половината си тегло

Тя е отказала да мине под венчило, докато не свали половината от 120-те си килограма.

26-годишната Дженифър Гинли от Ливърпул свали 60 кг. и се омъжи за любовта на живота си. Преди това, момичето е тежало двойно повече – 120 кг.

Галерия: Снимки "преди и след" на двойки, решили да...

Виж всички снимки

Като всяка жена, Джен иска да има сватбата на мечтите си, но забранява на гаджето си, с което е заедно от 11 години, да й предлага брак, преди да свали огромна част от теглото си. Все пак, не иска да я запомнят като „дебелата булка“.

След години, прекарани в безсмислени диети, тя се присъединява към групата за отслабване Kirkby Slimming World през май 2015 година, отказва се от всичките си вредни навици и килограмите започват да се топят.

Феновете в Инстаграм следят невероятната история за отслабването на Дженифър, като броят им в момента наброява над 104 000. Според нея, именно профилът й в социалната мрежа е един от факторите, които са й напомняли да не се отказва.

„Преди да отслабна, имах ужасния проблем, че не вярвах в себе си. Имам чувството, че изгубих толкова много години, слагайки си фалшива усмивка, за да скрия колко нещастна се чувствах“, споделя тя.

►►► Виж тук "здравословни" храни, които диетолозите ти забраняват

Тя постига мечтаното си тегло малко повече от година, след като се присъединява към групата за отслабване и почти веднага след това, дългогодишният й приятел й предлага брак.

„Бях толкова щастлива да кажа „да“, без да се замисля и за секунда за теглото си. Нямам търпение да започна пробването на булчински рокли“, вълнува се щастливата бъдеща булка.

Как Дженифър е загубила половината от теглото си

Преди

Закуска: нищо

Междинна закуска: шоколад

Обяд: сандвичи от магазина, инстантни спагети

Междинна закуска: бисквити, торта

Вечеря: китайско, замразена пица, газирани напитки

Хапване преди лягане: филий бял хляб с масло, крекери

Сега

Закуска: мюсли с много пресни плодове

Междинна закуска: плод

Обяд: домашно приготвени супи, салати и сандвичи с пълнозърнест хляб

Междинна закуска: малко пакетче крекери

Вечеря: омлет със салата, спагети болонезе, пилешко

Хапване преди лягане: плод или малко парче черен шоколад