Британците са разочаровани от Кейт Мидълтън

- Известен британски експерт по езика на тялото разшифрова поведението на Кейт и Уилям. - Още не е известно кой е кръстник на сина на Меган и Хари.

  • ♦ Известен британски експерт по езика на тялото разшифрова поведението на Кейт и Уилям.

  • ♦ Още не е известно кой е кръстник на сина на Меган и Хари.

Британците осъдиха остро поведението на Кейт Мидълтън по време на кръщенето на Арчи.

Кейт Мидълтън - стил и женственост: убеди се от галерията долу

Галерия: Кейт Мидълтън - стил и женственост

Виж всички снимки

►►►Какво има в чантата на Кейт Мидълтън

Буквално преди дни младите родители принц Хари и Меган Маркъл кръстиха сина си в тесен кръг, а на церемонията присъстваха най-близките на херцога и херцогинята.

А на британците най-накрая се даде възможност да видят как изглежда наследникът на Хари, два месеца след раждането му.

На тях определено им хареса черно-бялата снимка, на която се виждат щастливите родители с бебето, но ето че официалната фотография с членовете на кралското семейство предизвика немалко критики.

На публиката изобщо не й допадна как изглеждат херцогът и херцогинята на Кеймбридж.

Известният британски експерт по езика на тялото Джуди Джеймс е на мнение, че Уилям и Кейт се чувстват много неловко по време на кръщенето. Въпреки че те са обучени как правилно да се държат пред публика, в случая не са успели да прикрият нахлулите в тях не много положителни емоции.

„Позата на Уилям напомня на самохвалко от някой нощен клуб. Кривата усмивка на лицето му е по-скоро скептична, отколкото дружелюбна. А Кейт изглежда напрегната и се усмихва насила. Най-вероятно и двамата нямат търпение всичко това да свърши и да напуснат събитието“, казва Джуди Джеймс.

Феновете на Меган, на които тази снимка също изобщо не им допадна, не спестиха коментарите си: „Принц Уилям изглежда така, все едно е усетил неприятна миризма близо до лицето си“. А Кейт според мнението им „има вид на истинска страдалка“.

►►►За какво не й се говори на кейт Мидълтън

От вниманието на феновете на кралското семейство не убягна и отсъствието на принцеса Ана, на братята на принц Чарлз, на принцесите Евгения и Беатрис.

Кралица Елизабет също липсва, защото точно в този ден тя има планирани важни срещи, които не може да отмени.

И затова, в крайна сметка, на снимката се виждат единствено родителите на Арчи, самият той, принц Чарлз с Камила, Дория Рагланд, принц Уилям и сестрите на принцеса Даяна – лейди Джейн Фелоус и Лейди Сара Мккоркуодал.

Засега не е известно кой е кръстник на момчето, но разочарованието на англичаните продължава да расте – те са на мнение, че кръщенето е трябвало да премине според съвсем други традиции.