Британци са гневни: Уилям застрашава живота на децата ни

Местните се обърнаха с гневна критика срещу кралското семейство на принц Уилям: Това е кошмар. Децата ни са в опасност!

Местните се обърнаха с гневна критика срещу кралското семейство на принц Уилям: Това е кошмар. Децата ни са в опасност!

Кейт Мидълтън - стил и женственост, виж в галерията долу:

Галерия: Кейт Мидълтън - стил и женственост

Виж всички снимки

►►► Уилям и Кейт нарушиха кралските правила

Две от децата на Кейт Мидълтън и принц Уилям, принц Джордж и принцеса Шарлот, учат в Thomas's Battersea, елитно училище в Южен Лондон.

Наскоро обаче стана известно, че кралските особи не са съвсем желани там. Родителите на учениците и жителите на района са недоволни от начина, по който децата на кралското семейство отива на училище. Има множество оплаквания, че на територията има много бодигардове, които блокират пътя за местните.

Един родител написа в социалните мрежи, че сигурността на всички деца е силно застрашена: „...Редовно паркират, като блокират бордюра, принуждавайки пешеходците да излязат на пътното платно, за да преминат. Не знам как хората в инвалидни колички успяват да пресекат пътя. Това е абсолютен кошмар! И то всеки ден..."

"Аз лично смятам, че майката на кралските деца, може би изобщо не подозира какво се случва всяка сутрин. Трябва да бъде предупредена“ - пише друг родител.

Дворецът Кенсингтън заяви, че няма да коментира проблеми със сигурността. А херцогинята на Кеймбридж все още не е направила официално изявление.