Бременната Сиара е претърпяла катастрофа

За щастие нито тя, нито плодът й са пострадали сериозно.

Бременната звезда Сиара е претърпяла автомобилна катастрофа в Лос Анджелис. За щастие нито тя, нито плодът й са пострадали сериозно.

Според таблоида „Джъст Джерд“ джипът на певицата е била блъснат от моторист, който е преминал на червено и се е врязал откъм пасажерското място. Водачът на мотоциклетът е добре, както и певицата, която е в напреднала бременност.

Свидетели са казали на „Ти Ем Зи“, че полицията и парамедиците са пристигнали на мястото броени минути след произшествието, като по техни данни Сиара е имала само наранено рамо.

Папарашки снимки показаха, че певицата ходи и говори по телефона веднага след инцидента, но за утеха на феновете, нейният съпруг, Ръсел Уилсън, потвърди, че всичко е наред с публикация в Туитър.

„Мама Уилсън и бебе Уилсън се чувстват чудесно! Бог е добър!“, написа щастливия татко.

Инцидентът няма да бъде разследван, по желание и на двамата участници в него. Според очевидци, Сиара и шофьорът на мотоциклета са си поговорили след това и между тях „няма драма“.

Всичко е наред и ти можеш отново да се насладиш на една от най-сладките семейни снимки, които сме виждали напоследък (Бионсе, извинявай) – Сиара, синът й Фючър и ръцете на татко Ръсел върху бременното коремче на мама.