Бременната Кейт Мидълтън с татуировка и униформа

Катрин, херцогиня на Кеймбридж, си направи татуировка с къна и премери униформа на строител по време на посещението си в Съндърланд.

Катрин, херцогиня на Кеймбридж, си направи татуировка с къна и премери униформа на строител по време на посещението си в Съндърланд.

Нежният стил на Кейт Мидълтън: виж в галерията долу.

Галерия: Кейт Мидълтън - стил и женственост

Виж всички снимки

►►►Новата мода в маникюра, наложена от Кейт Мидълтън.

Програмата на Кейт и Уилям в Съндърланд беше много натоварена. Херцогът и херцогинята на Кеймбридж откриха музикалния и художествен център The Fire Station, появил се на мястото на пожарната.

Кейт реши да се запознае с работата на художниците и се съгласи да си направи татуировка с къна – на ръката й се появи кафяво цвете.

„След два дни рисунката започва да се изтрива, а след две седмици – изчезва напълно... Когато рисувах, разказвах на херцогинята за действието на къната“, сподели с журналисти подробности от срещата си с Кейт ходужничката.

Кейт помоли местните да й услужат с пакетче бинди (цветни точки, които индийките поставят на челото си) и каза, че ги взема за дъщеря си – принцеса Шарлот.

Следващата спирка на Уилям и Мидълтън в Съндърланд беше строящият се мост през реката Уир. Представителите на британското кралско семейство се срещнаха с инженерите и работниците, които строят това важно за жителите на града съоръжение.

Херцогинята не се замисли и на секундата смени официалните си обувки с по-удобни, работнически, сложи си каска и жилетка, за да не нарушава правилата за безопасност.

Това обаче не й попречи да се усмихва през цялото време, напротив – новото й амплоа дори разчупи обстановката и приповдигна настроението на всички присъстващи.