Бременната Ашли Греъм ни изненада отново!

Бременната Ашли Греъм ни изненада отново като се снима по бански.

Бременната Ашли Греъм ни изненада отново като се снима по бански в рекламна кампания.

15 секси Инстаграм снимки на пищната Ашли Греъм, виж в галерията по-долу:

Галерия: 15 секси Инстаграм снимки на пищната Ашли Греъм

Виж всички снимки

►►► Ашли Греъм: за бременността

Очевидно Ашли Греъм не е от стеснителните, които се притесняват да споделят откровени снимки и видео клипове в социалните мрежи. Тя го прави дори през цялата си бременност почти.

Ашли често качва полуголи или направо голи снимки, говори за бременността и сексуалния си живот, и не се колебае да носи плътно прилепнали рокли. А тези дни ни изненада и с фотосесия на бански костюми.

Припомняме, че Ашли скоро качи в профила си в Instagram чисто гола снимка, чието послание бе благодарност за всичко, което се е случило в живота й от 2010 г. до момента.

"Лудост е да мисля за всичко, което се е случило след 2010 г. до днес. Тогава се омъжих за любовта на живота си... С всяка нова вълнуваща отворена врата идват израстване и предизвикателства, невероятни възможности и поводи за самооценка. Сега, когато предстои да започна най-вълнуващата глава от живота си ме обзема благодарност и любов. Съпругът ми и аз сме благодарни за любовта и подкрепата, които получаваме... В това ново десетилетие ви насърчавам да обичате силно и да мечтаете много, да живеете за мига и да цените всяко пътуване в живота си, защото най-доброто предстои", пише Греъм.