Бременна и гола: Емили Ратайковски без срам

Бременната Емили Ратайковски показа нова серия голи снимки.

Бременната Емили Ратайковски показа нова серия голи снимки.

Емили Ратайковски - неустоимо секси - убеди се от галерията долу

Галерия: Емили Ратайковски - неустоимо секси

Виж всички снимки

►►►Емили Ратайковски: Бях жертва на сексуално насилие

Ако 25-годишната Джиджи Хадид по време на бременността предпочиташе да не публикува свои снимки и едва след раждането сподели с последователите си кадри с наедрялото си коремче, то 29-годишната Емили Ратайковски подробно документира месеците на очакване на бебето.

Моделът не изневери на себе си и продължава да радва феновете си с нови кадри в типично неин стил. Тя публикува цяла серия голи снимки от апартамента си в Ню Йорк.

За разлика от Ашли Греъм, която по време на пандемията предпочиташе да я снима мъжът й, Емили покани известния фотограф Ренел Медрано, който си сътрудничи с GQ, Vogue и други световни издания.

На една от снимките Емили е отбелязала Ирина Шейк.

„Боже, това е горещо“, коментира моделът.

Под изказването на Ирина също се разгоря дискусия – не всички харесаха голите снимки на Ратайковски, която е в последните месеци от бременността си.

„Ирина, наистина ли сте на мнение, че това е хубаво – да се снимаш по този начин в това положение, да те виждат милиони хора в Instagram? Не съм против женската красота, но това ми се струва прекалено. Не искаме да виждаме горещи бременни. Престанете да спекулирате с майчинството“, се изказаха някои последователи.

Е, не всички бяха настроени толкова критично. На много хора новата сесия на Емили им хареса. Сравниха я с русалка, нарекоха я красавица и й се възхищават.