Бразилката, с която преспа Юсейн Болт, проговори

Двамата се гушкали в олимпийското градче

Атлетът Юсейн Болт отпразнува подобаващо поредните си олимпийски медали, като само в рамките два дни стана ясно, че през обятията, а най-вероятно и през леглото му, са минали най-малко три жени. 

Галерия: Какво казва зодията ти за твоята вярност

Виж всички снимки

Поне за една е напълно сигурно, че е разбрала какви умения притежава ямаецът в секса, тъй като техни снимки от спалнята станаха обществено достояние. Джейди Дуарте реши да сподели пред британски таблоид какво е да прекараш една вечер с най-добрият бегач в света. 

►►►10 причини, заради които мъжете ни зарязват

Брюнетката разказва, че Юсейн Болт й предложил двамата да правят секс чрез Google translate app, като тайно я вкарал в олимпийското градче и в стаята си. Любопитното е, че атлетът настоявал сексът да е на фона на парчето на Риана „Work“.

Въпреки че е известен като най-бързият мъж на планетата, в леглото нещата не се случвали на подобни обороти. Джейди е категорична, че двамата се впуснали по-скоро в маратон, а не в спринт, като с малки почивки, сексът продължил повече от четири часа. 

►►►Два пъти за една нощ: как да го постигнем и защо?

Бразилката е изключително разочарована единствено от факта, че Юсейн й обещал да я изведе на среща, а на другия ден си заминал. „Мислех си, че помежду ни има нещо. Но сега разбирам, че той просто сменя жените толкова бързо, колкото печели златните си медали“, казва Дуарте. 

Междувременно сестрата на Юсейн заяви, че приятелката му е свикнала с поведението му и изневерите няма да са причина за раздялата им.