Бразилия оживява в Бургас (този юли)

"Бразилакустик" води Бразилия в Бургас.


Горещо събитие предстои в Гранд хотел и СПА Приморец това лято!

Прекрасната музика на "Бразилакустик" ще доведе Бразилия в Бургас и ще пренесе изцяло публиката в колоритната страна чрез музиката си.

Верен на своята мисия да осигурява на Бургас ценни културни, музикални и развлекателни събития, Гранд хотел и СПА Приморец готви поредна изненада. Това лято жителите и гостите на морския град ще имат възможността да се насладят на изпълненията на група "Бразилакустик".

Под звездното небе в омайна лятна нощ Бразилия ще оживее в Бургас чрез своята музика. Освен бутиков концерт, вечерта ще предложи на своите гости и вкусни изкушения, и интересни изненади.

​Кои са "Бразилакустик"?

Бандата е създадена през 2007 г. от Димитър Семов и Павлета Семова. Към тях се присъединяват Стефан Стойков (китара), Веселин Веселинов-Еко (бас китара), Милен Кукошаров (пиано). Музиката, която създават заедно е толкова въздействаща и автентична, че година по-късно Павлета Семова получава покана да пее с бразилката Terese Cristina и група "Semente" в рамките на фестивала на Бразилската култура във Варна. През 2009 г. гласовитата млада дама вече е част от концертите на Fabiana Coza и бразилската джаз певица Ithamara Koorax.

"Бразилакустик" е чест гост на различни клубове и фестивали в страната и чужбина, сред които: "Джаз-латино фест – Истанбул" 2012 г., "Джаз Фест Банско", "Spirit of Burgas", "Фестивал на Бразилската култура-Варнa", "Блус Фест Бургас", "Balchik classic days", "Пловдив Джаз Фест – 2015" и други.

Актуалният състав на бандата включва: Павлета Семова – вокал , шейкър; Димитър Семов – барабани, перкусии; Чавдар Гочев – китара; Радослав Славчев – бас. Репертоарът на формацията се състои от авторски песни, както и песни на Elis Regina, A.Jobim, Maria Rita, Djavan и други.

​Каква по-добра покана от тази?

"Бразилакустик" те кани да се включиш в нощта, когато гореща Бразилия ще гостува на морски Бургас със своята незабравима музика и ритми.

  • Денят и часът на срещата: 27 юли в 19:30 ч.
  • Мястото е ясно: градината на символа на гостоприемството на Бургас - Гранд хотел и СПА Приморец.

За да научиш повече продробности и да направиш своята резервация: 0877 850 001. Избягай от натовареното си ежедневие и се впусни в музикалното приключение, което ще отведе съзнанието ти в далечна Бразилия!