Братът на Кейт Мидълтън отменя сватбата си отново

И причината не е липса на любовен ентусиазъм.

И причината не е липса на любовен ентусиазъм.

►► Кейт Мидълтън излекува депресията на брат си

Covid-19 осуети плановете за сватба на много известни двойки. Сред тях са например Кейти Пери и Орландо Блум, Дженифър Лопес и Алекс Родригес, Ема Стоун... Имаше обаче и такива, които решиха да жертват великолепните грандиозни тържества в полза на празник в тесен семеен кръг: така постъпи принцеса Беатриче и Едуардо Мапели Моци. Братът на Кейт Мидълтън Джеймс също планираше размяна на обети за любов и вярност това лято.

Припомняме, че през октомври миналата година той обяви годежа си с Ализе Тевне, след което започна дълго отлагане на щастливото събитие - първо, Джеймс обяви отлагането на сватбата през март, а тези дни спомена отново в своя публикация, че и вторият им опит да организират тържеството не е увенчан с успех.

"Измина една година от момента, в който помолих Ализе да се омъжи за мен... Само каква година беше! Два опита, самоизолация, две сватби, ново куче, стартиране на нов проект, махане на брада и др. Но най-хубавото е, че споделих всички тези моменти с теб, Ализе и с нетърпение очаквам следващите приключения, които бъдещето ще ни поднесе" - пише Джеймс

Джеймс придружи този пост с поредица снимки от почивката им в Сицилия: "Избягахме в Италия, за да плуваме в морето, да ядем много тестени изделия и да пием много вино, и сега сме готови да завладеем отново света".