Брадли Купър призна за кокаина: Бях тотално изгубен

„Чувствах се все едно се връщам в гимназията. Не можах да вляза в нито един клуб, нито едно момиче не искаше да ме погледне “, спомня си Брадли.


Днес Брадли е един от най-търсените актьори в Холивуд. Звездата има натоварен график и много проекти и почти няма време за личен живот. Това обаче не винаги е било така. Актьорът наскоро говори в подкаста Wondery SmartLess за това как е загубил ролята си в сериала „Наричана още“ в началото на 2000-те, заради което е започнал да използва наркотици.

Бившата на Брадли Купър: "Той имаше зла страна"
„Бях тотално изгубен и се пристрастих към кокаина. Освен това скъсах ахилесово сухожилие веднага след като бях уволнен от филма “, откровен е актьорът. Той признава, че загубата на работата е осакатило самочувствието му. „Чувствах се все едно се връщам в гимназията. Не можах да вляза в нито един клуб, нито едно момиче не искаше да ме погледне “, спомня си Брадли.

Спасение за Купър беше ролята в „Ергенски запой“. „Бях на 36 години, когато се снимах в този филм, така че преминах през всички тези неща, преди дори да разбера какво е да бъдеш известен“, добави актьорът.