Брад за Анджелина: „Тя действа отчаяно“

Появиха се нови детайли около делото на Брад и Анджи.

Появиха се нови детайли около делото на Брад и Анджи.

Най-стилните визии на Анджелина Джоли и Брад Пит - виж ги в галерията долу

Галерия: Най-стилните визии на Анджелина Джоли и Брад Пит

Виж всички снимки

►►►Анджелина Джоли и Брад Пит се срещат тайно

Вече 4 години продължава бракоразводното дело на Брад Пит и Анджи. Актьорите се разделиха през 2019 година, но и до ден днешен още се водят спорове за две неща: попечителството над децата и финансовите въпроси.

За да запазят максимум конфиденциалност, двамата наеха частен съдия. Само че Анджелина поиска да го отстранят в средата на лятото. Причината? Съдия Джон У. Аудеркирк има делови отношения с един от адвокатите на Брад и не е съобщил за това своевременно – пише Associated Press.

Според изданието People Брад е нарекъл постъпката на Анджелина „жест на отчаяние“. Твърди се, че Джоли винаги е знаела по какви дела работи Аудеркирк и досега никога не е възразявала, че именно той ще разглежда делото й с Брад.

Близък до двойката казва, че това е съдията, който ги е бракосъчетал. Адвокатите на Джоли също го познават добре и работят с него, затова единственото оправдание за това нейно искане, е, че екипът й е бил наясно, че тя ще загуби и им е необходимо време да протакат.

Сега са се появили нови подробности по делото. Според DaillyMail са открити документи, в които Върховният съд на Калифорния е отказал на Джоли да дисквалифицира съдията.

В същото време TMZ твърдят, че Анджелина се е опитала да помири Пит с Мадокс, но той отказал да признае Брад за свой баща и не искал да общува с него. Според една от версиите именно той е причината за развода на звездите: през 2016 г. Мадокс се скарва с Пит на борда на частен лайнер, след което Анджелина го обвинява в грубо отношение с децата.