Брад поставя последен ултиматум на Анджелина

Брад Пит и Анджелина отново са под прицел. Наскоро актрисата премахна двойната си фамилия и с това даде ясен знак, че всичко между нея и актьора е приключило всичко.

Брад Пит и Анджелина Джоли отново са под прицел. Наскоро актрисата премахна двойната си фамилия и с това даде ясен знак, че всичко между нея и актьора е приключило всичко.

►►► Анджелина Джоли вече не е Пит

Виж най-стилните визии на Анджелина Джоли и Брад Пит в галерията долу:

Галерия: Най-стилните визии на Анджелина Джоли и Брад Пит

Виж всички снимки

Да, ама не! Според The Sun Брад се е изморил от целия шум около развода. Анджелина неведнъж е задържала процеса. От своя страна актьорът е разговарял със своите адвокати, чиято цел била разговор със съдията за насрочване на финална дата на делото.

via GIPHY

“Той беше изключително търпелив по време на бракоразводния процес, независимо, че на моменти бе подложен на огромен натиск. Но накрая му дойде в повече, а той е много търпелив. Анджи непрекъснато местеше датите и задържаше развода, а това доведе до един болезнен процес, който изглежда се е превърнал в игра за Анджелина. Брад е наредил на своя правен екип да потърси помощ от съдията за налагане на краен срок на Анджи. В противен случай, тя ще бъде задължена да изплати финансовата санкция, която ще бъде наложена от съдията. Брад никога не е бил по ултиматумите. Той прекара последните две години, занимавайки се с края на своя брак и просто иска всичко да свърши веднъж завинаги. Той иска да продължи напред и да изхвърли от ума си развода”, споделя близък източник до Брад.

via GIPHY

Очевидно раздялата за Анджелина се е оказала далеч по-трудна.