Брад Пит към Анджелина: „Ти си луда и унищожаваш семейството“

Нарича сина си "Колумбайн": нови данни от доклада на ФБР

Актрисата е завела дело срещу ФБР.

© Getty Images

NBC публикува нови подробности от доклада на ФБР за конфликта между Анджелина Джоли и Брад Пит на борда на частен самолет през 2016 г. Тогава актрисата обвини Пит във физическо насилие над сина й Мадокс, който е на 15 години. Другите пет деца на двойката също са били свидетели на случката.

Вчера стана известно, че актрисата е завела дело срещу ФБР поради факта, че те са прекратили разследването срещу Пит и не са й предоставили досието по делото. Журналистите обаче успяха да се запознаят с делото, което включва непубликувани досега показания на Джоли за този инцидент на борда.

И така, Джоли казва, че когато по време на спора попитала Пит какво се е случило, той отговорил: „Това дете дяволски прилича на дете от Колумбайн“ (в преписката по делото, която стигна до пресата, имената са скрити, но вероятно става въпрос за Мадокс, бел. ред.).
Тя си спомня, че той продължил да я напада, казвайки й: „Не знаеш какво правиш“, ясно визирайки методите й на родителство, се казва в доклада.

Джоли не спира да предявява нови и нови претенции към Брад.

© Getty Images

Този предполагаем коментар на актьора изглежда е свързан с клането в гимназията в Колумбайн през 1999 г., при което ученици от 12-и клас Ерик Харис и Дилън Клеболд убиват 12 деца и учител и раняват 23 други. Освен това актьорът крещял на Джоли, заявявайки, че тя „унищожава семейството“.

Джоли казва още, че е имало "напрежение" между нея и тогавашния й съпруг, добавяйки, че действията на Пит са я накарали да се чувства "заложница" в самолета.

Според думите на Джоли двамата с Пит отиват до опашката на самолета с надеждата да бъдат далеч от децата. Тогава, според твърденията й, Пит я хванал за главата, разтърсил я, след това я хванал за раменете и я раздрусал“. След което ударил „тавана на самолета около четири пъти“.

Според доклада най-малко едно дете е станало свидетел на конфронтацията и е попитало: „Добре ли си, мамо?“, преди Пит да извика: „Не, мама не е добре. Тя съсипва това семейство. Тя е луда.“ Тогава някое от децата отговорило на Пит: „Не е тя лудата, ти си луд, задник“. Джоли трябвало да запуши устата на Пит, тъй като той изглеждал като човек, който всеки момент ще нападне детето. Според Анджелина през целия полет Пит се държал като "чудовище", непрекъснато се оплаквал и крещял на децата.

Пит се държал като "чудовище", непрекъснато се оплаквал и крещял на децата.

© Getty Images
Бившите мъже на Анджелина Джоли се събират

Вижте повече

Бившите мъже на Анджелина Джоли се събират

Били Боб Торнтън иска да снима филм с Брад Пит

В разследването на ФБР Джоли е написала, че е претърпяла щети най-малко за 25 000 долара, причинени предимно от петна от червено вино, които Пит е разлял. Според доклада на ФБР Пит също е „излял върху нея и одеялото, с което били завити заедно с децата, бира.

Актрисата твърди, че е получила натъртвания по гърба и лакътя, както и охлузване на ръката. Пит, от друга страна, е получил само "драскотина" по време на инцидента, която, както тя е написала, "може да е от нея".

Джоли още твърди в доклада, че когато самолетът се приземил, те не са успели да слязат, защото Пит е избухнал:

„Никъде няма да ходиш. Няма да слизаш от шибания самолет. Вървете всички на майната си. Напускам те.“

Този предполагаем коментар на актьора изглежда е свързан с клането в гимназията в Колумбайн през 1999 г.

© Getty Images
Анджелина Джоли спечели в съда срещу Брад Пит

Вижте повече

Анджелина Джоли спечели в съда срещу Брад Пит

Анджелина Джоли победи Брад Пит в дело за общата им френска винарна Шато Миравал.

Пет седмици след този полет федералните прокурори обявяват, че няма да повдигат обвинения срещу Пит. Тогава представители на актьора отрекоха всички обвинения във физическо насилие.

Първоначално новото дело срещу ФБР е заведено анонимно, но журналистите успяват да разберат, че ищецът е Джоли. По време на подаването на иска известният адвокат Аманда Крамър, която представлява ищеца, казва пред Politico, че нейният клиент е подал иска анонимно, за да „запази поверителността на семейството“.

В делото се твърди, че децата са "претърпели продължителна физическа и психическа травма", след като са били "вербално и физически нападнати" от бившия съпруг на „жената“, докато са летели с частен самолет.

Близки до Пит обаче смятат, че Джоли е завела дело срещу ФБР само за да привлече отново вниманието на пресата към обвиненията срещу Пит, твърдейки, че тя отдавна разполага с исканата информация. Вътрешен човек казва, че Пит е оправдан по онова време, тъй като не е имало „нито едно доказателство“ в подкрепа на твърденията на Анджелина. Това потвърди пред репортери и източник, близък до случая.

Анджелина Джоли: какво я е подтикнало към развод

Вижте повече

Анджелина Джоли: какво я е подтикнало към развод

Актрисата разкрива защо в крайна сметка е подала молба за развод