Брад Пит: как се пребори с алкохолизма си

Брад Пит разказа за срещите на анонимните алкохолици и за раздялата си с Анджелина Джоли

Брад Пит разказа за срещите на анонимните алкохолици и за раздялата си с Анджелина Джоли.

Най-стилните визии на Анджелина Джоли и Брад Пит, припомни си от галерията по-долу:

Галерия: Най-стилните визии на Анджелина Джоли и Брад Пит

Виж всички снимки

►►► Шарлийз Терон ли е новото гадже на Брад?

Изглежда Брад Пит е преодолял алкохолната зависимост, която според него е била повод за съсипването на брака му с Анджелина Джоли. В интервю за The New York Times актьорът признава, че са му помогнали срещите на анонимните алкохолици, които е посещавал. Той е ходил на тези срещи и е разговарял с други хора, страдащи от същата зависимост, в продължение на година и половина.

„Постигнах максималния възможен резултат за себе си. Сеансите се посещаваха от много хора. Всички те открито и честно споделяха неща, които не бях чувал до сега и накрая всички стигнахме до крайната цел и безопасното място, към което бяхме тръгнали.“ - разказва Пит.

Той акцентира и върху запазването на анонимността в общността, защото всички стрикно са спазили правилото за сигурността на информацията. Никой от групата не е продал личната си, или на някого другиго член на групата, историята на таблоидите.

Как се напиват различните зодии, виж в галерията по-долу:

Галерия: Как се напиват различните зодии

Виж всички снимки

►►► 7 промени в тялото ти при спиране на алкохола

„За мен терапията се превърна в истинско освобождаване и изваждане на лошите ми страни и навици на показ. А това е от голяма полза.“ - добавя Брад.

Припомняме, че Анджелина Джоли заведе дело за развод през септември 2016 г. след семейна кавга на борда на самолет. По нейни твърдения Пит се скарал с нея и синът им Мадокс, с когото актьорът все още не общува след всичко случило се. Само няколко месеца след началото на процедурата по развода, Брад се съгласи да се снима във филма Ad Astra. Според актьорът той е инвестирал и е обърнал серизоно внимание на образа на своя герой и личните му проблеми.

„Имах семейни проблеми. Предпочитам да не дълбая в тази тема. Факт е, че всеки от нас изпитва болка, мъка и чувства на загуба. Но прекарваме по-голямата част от живота си, криейки ги в себе си, а си заслужава да се разкрият.“ - казва в интервюто Брад.