Брачните обувки на Кари предизвикаха скандал

След излизането на продължението на "Сексът и градът" обувките на Кари Брадшоу се оказаха ябълката на раздора!

След излизането на продължението на "Сексът и градът" обувките на Кари Брадшоу се оказаха ябълката на раздора!

Най-забележителните визии на Кари Брадшоу​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Най-забележителните визии на Кари Брадшоу

Виж всички снимки

►►► ТЕСТ: На коя от героините на "Сексът и градът" приличаш?

В духа на новото начало - платформата Luxxy пуска на търг емблематичните сини обувки Manolo Blahnik с автограф на Сара Джесика Паркър. Този артикул предизвика голям интерес не само сред феновете на поредицата, но и сред колекционерите.

Търгът трябваше да продължи два дни и да приключи на 12 декември. А щастливият победител е Катерина Голцман. Момичето веднага превежда парите, но скоро организаторите я уведомяват, че има грешка и връщат капитала й обратно.

„По погрешка търгът беше спрян 2 часа по-рано от официално обявения час и последният участник е погрешно уведомен за края на търга“, пише платформата за препродажба в Instagram.

„От своя страна отново искрено се извиняваме на Катрин, в същия ден й беше предложено обезщетение като извинение под формата на сума от 708 000 (в лева) да плати за всяка покупка от платформата Luxxy. Ако Катрин официално откаже компенсация, тогава ние ще дарим тази сума на благотворителна фондация по неин избор или ще допълним дарението към избрания от нас фонд, ако не получим никакви инструкции от нейна страна“, добавят представители на Luxxy.

В резултат на това организаторите удължиха търга и избраха друг победител, който е колекционер и основател на галерията на знаменитостите Stargift.