Ботокс и солариум – ежедневие зa момиченцата

Тези мини кралици на красотата се подлагат на безумни бюти процедури, за да задържат короната върху главите си.

 
 

Още през 2011 година, светът бе разтърсен от риалити предаването „Toddler & Tiaras” (от англ. „Малчугани и корони). 

То разкри пред зрителите чудовищния свят на невръстните състезателки за короната на красотата – те преминават през какви ли не процедури, включително поставяне на ботокс и участват в над 300 конкурса, едва навършили 6-годишна възраст.

Галерия: 14 годишна с брутални пластични операции

Виж всички снимки

Ето 7 от най-популярните момичета-модели в света и техните странни и будещи недоумение биографии.

Хъни Бу Бу

Това е псевдоним на Алис Томпсън, която става изключително популярна, още преди да е тръгнала на училище. Тя участва в първия си конкурс на красота на 6-годишна възраст. Макар да не можем да я наречем красавица (дори собствената й майка не цели подобно нещо), тя започва да ходи от състезание на състезание. Странните прийоми на нейната майка (позволява на малката си дъщеря да се налива с лимонада и енергийни напитки, за да бъде жизнена по време на конкурсите) предизвикват такъв интерес, че Хъни Бу Бу се сдобива със собствено риалити шоу, гледано и обсъждано от милиони американци. Родителите й не намират нищо лошо в начина на живот, който са отредили на детето си.

Бритни Кембъл

Нейната история ни кара да изтръпваме. Майката на 8-годишната Кембъл се смята за модерна жена, която с готовност подлага малката на кола маска на бикини зоната и открито заявява, че не би имала нищо против да инжектира ботокс в лицето на дъщеря си. Както можеш да предположиш, в медиите избухва огромен скандал. Родителката се появява в централните емисии на американските новинарски канали и обяснява, че е в пълното си право да инжектира ботокс на дъщеря си. Точно така, тя го инжектира сама, защото специалистите категорично отказват да извършат подобна процедура върху толкова малко дете. Още по-шокиращото е, че самата Бритни е намирала инжекциите за болезнени в началото, но после сама е искала да й бъдат слагани. И това ако не се казва промиване на мозъци!

►►► Виж тук 8 нетипични места, където жените си инжектират филъри!

Мади Джаксън

Бебето Мади се появява пред очите на невярващата публика на 4-годишна възраст... по бански с горнище. Причината за горнището? Малкото момиче носи сутиен размер C. Напълнен с пилешки гърди, за повече обем. Идеята отново е на „гениалната“ й майка. Към този момент, на Мади й е официално да участва в конкурси за красота, заради повдигнато от нейния баща обвинение, че момиченцето е ставало жертва на сексуални нападки.

Галерия: Очарователни снимки от първите фотосесии на новородени бебета

Виж всички снимки

Ира Браун

Както си личи от снимката, сладураната прилича на мини кукла Барби. Излъчването на принцеса е подкрепено от огромни сини очи, пухкави нацупени устни и руса коса. Да, но с възрастта косата на Ира започва постепенно да потъмнява, което никак не се харесва на амбициозната й майка. Затова, в допълнение към „стандартните“ бюти процедури – грим, автобронзант и изправяне на косата с преса, момиченцето започва и редовно да изрусява косата си. Според семейството й, този начин на живот се харесва на сладката Ира, защото тя обожава да се снима и пътува.

►►► Виж тук 10 разкрасяващи процедури, които да не правиш у дома!

Идън Уд

Хубавата новина е, че историята на 6-годишната Идън не включва инжектиране на ботокс, посещение по солариуми или боядисване на косата. Поне родителите й не признават за подобни ексцесии. Лошата новина е, че за крехката си възраст тя вече е участвала в над 300 конкурса за красота. Цялата тази одисея е част от грандиозния план на родителите й да създадат империя за своята дъщеря. Империя, състоящата се от кукли и дрехи с нейния лик. Тази година Идън навърши 11 години и според официалния й уебсайт, новото поприще, в което иска да се пробва е актьорското майсторство. От Инстаграм профила й пък виждаме, че вече бавно, но сигурно придобива манекенски мерки, така че може би славата скоро щя я споходи.

Мадисън Кембъл

Майка й започва да я влачи по конкурси за красота от 5-годишна възраст. Това начинание струва доста – около 8000 долара месечно за разкрасяване и пътуване от състезание на състезание. Когато парите свършват, Мадисън е вече на 9 години и не може да повярва, че трябва да живее като нормално момиче. Тя е лишена от скъпите дрехи и козметика, които са и се полагали до момента, което предизвиква скандали с майка й. Накрая дори се налага да я водят на психолог, който да помогне с трудния преходен период от кралица на красотата до обикновено момиче.

Харпър Лу

Бебето Харпър още не е родено, когато майка му го записва в първия му конкурс за красота. Да, правилно прочете. Майка му плаща таксата за участие в конкурса, когато е бременна в 35-та седмица. „Просто имах усещането, че на дъщеря ми е отредено да се превърне в звезда“, коментира тя. А ние оставаме без коментар.