Блу Айви купи картина за 19000 долара

Момичето на Бионсе и Джей Зи участва в търг и вече е собственик на скъпа картина.

Момичето на Бионсе и Джей Зи участва в търг и вече е собственик на скъпа картина.

Виж снимки от непопулярната страна от живота на Бионсе в галерията долу.

Галерия: Интимни снимки от личния живот на Бионсе

Виж всички снимки

Блу Айви е дете с характер, нищо че е само на 6 години. Тя може да постави родителите си на място, в което се убедихме още на преминалата през тази година церемония по връчването на наградите „Грами“. Тогава тя се скара на родителите си, че ръкопляскат по време на важен и неподходящ за аплодисменти момент според нея.

►►►Коя песен на Бионсе си според зодията.

Този път Блу отново неправи нагледна демонстрация кой командва в семейството. Айви дойде заедно с мама и татко на търг, организиран от баба й Тина. Дъщерята на звездите се появи в златиста рокля, както, между другото, и майка й, копирайки образа на Клеопатра.

Мероприятието за възрастни съвсем не беше скучно на Айви. Напротив, тя така се запали по хазарта да наддава, че не се спря да качва цената за картина на Сидни Поатие, която оцени за 17 000 долара. И когато някой от присъстващите вдигна цената с 1000 долара, Айви не се притесни и със спокоен глас каза: „Нека бъдат 19 000.“

Шокирани от непукизма на дъщеря си, Бионсе и Джей Зи видимо се опитваха да я спрат, само че Блу беше на друго мнение и изобщо не се вслушваше в съветите им.

Сега картината, която вече е собственост на 6-годишното момиче, най-вероятно ще краси някоя от стените в дома на звездното семейство или пък собствената й стая, където място намериха мебели, купени, макар и не от нея, за баснословна сума.