Близките на Кание са притеснени

► Животът на рапъра пое в притеснителна за близките му посока - "Всичко е прекалено сложно..." ► Кание Уест е отстранен от наградите "Грами" заради поведението си онлайн. ► Джулия Фокс вече не е убедена, че той е съвсем безопасен, а Ким коментира блокирането му от IG.

► Животът на рапъра пое в притеснителна за близките му посока - "Всичко е прекалено сложно..."
► Кание Уест е отстранен от наградите "Грами" заради поведението си онлайн.
► Джулия Фокс вече не е убедена, че той е съвсем безопасен, а Ким коментира блокирането му от IG.

Горещо! Най-голите и секси кадри на Джулия Фокс на едно място​, виж в галерията долу:

Галерия: Горещо! Най-голите и секси кадри на Джулия Фокс...

Виж всички снимки

►►► Джулия Фокс: Кание е опасен за Пийт?

Взаимоотношенията в триъгълникът Кание-Ким-Пийт стават все по-сложни и объркани, а изглед всичко да се нареди - почти няма. Близки на рапъра не крият протеснението си, че самите те не са сигурни как ще завърши всичко това. Но едно е сигурно - "Става все по-сложно..."

След като Кание беше блокиран в IG за 24 часа, заради поредния си скандален пост, близък до бившата съпруга Уест коментира ситуацията пред People: "Ким Кардашиян смята, че решението е справедливо. Тя намира действията на Meta да го блокират за правилни, но не демонстрира радостта си показно. За нея това няма голямо значение, но тя се шегува, че ще се радва да си вземе почивен ден. Публикациите на Кание я изтощаваха емоционално".

Но падението за рапъра не спря до тук! Кание Уест беше отстранен от наградите "Грами" заради поведението си (и заради действията му и заради поведението му онлайн). Изпълнението на рапъра на церемонията на музикалните награди на 4 април е отмененио, а причината, посочена от организаторите е неадекватното му поведение.

"През последните месеци Кание открито враждува в социалните мрежи с бившата си съпруга и новото й гадже Пийт Дейвидсън. Освен всичко друго, той обвинява Ким, че се опитва да го раздели с децата му и заплаши публично Пийт. Това са лични неща помежду им, но не може да бъде толерирано подобен тип поведение".
Така се стигна и до временното спиране на профила на изпълнителя за ден, заради нарушаването на политиката на социалните мрежи и употребата на реч на омразата и кибертормоз.

На фона на последните събития бившата му приятелка, Джулия Фокс, направи коментар, с който се пита да успокои всички, че Кание е абсолютно безопасен и няколко дни след това Фокс неочаквано си върна думите в интервю за TMZ - "Да, казах, че Кание е абсолютно безобиден, но бих искала да поясня, че по това време не бях виждала последните му публикации в Instagram. Вярвате или не, имам собствен живот и син, не получавам известия от Google за този човек!"