Блейк Лайвли ще играе MMA боец

Актрисата ще работи по лентата с режисьора на "Тетрадката".

Освен една от любимите ни блондинки в Холивуд, Блейк Лайвли е все по-ангажирана майка и съпруга. От 2016 г. тя се радва и на второ дете с колегата си Райън Рейнълдс, а за наше щастие скоро актрисата ще се отдаде на нов филмов проект според 'Hollywood Reporter'.

Галерия: 23 модни идеи, които да откраднеш от Блейк...

Виж всички снимки

Заглавието на бъдещата лента е 'Bruised', а режисьор е Ник Казаветс – човекът зад „Тетрадката“. Само че този път не очаквай романтика – тук Лайвли ще играе MMA боец. Сценарият е центриран около самотна майка, която работи на две места, и жена – бивш боец (Лайвли), принудена да се завърне на терена, за да задържи сина си.

►►►12 съвета от Блейк Лайвли за перфектно тяло

Филмът все още няма насрочена премиерна дата, но дано това стане по-скоро – все пак до края на тази година сме лишени от присъствието на Блейк Лайвли на голям екран. Занапред обаче ще можеш да я видиш и в още един проект – 'The Husband's Secret'. Филмът ще е базиран на роман от Лиан Мориарти. Името ти е познато заради сериала „Големите малки лъжи“ на HBO от тази година, също екранизация на нейна книга.

Подобно на мини поредицата, има елементи на криминале и мистерия, а Лайвли ще и изпълнителен продуцент освен изпълнител на главната роля. Героинята й се казва Сесилия Фицпатрик – заета на работа и у дома жена, която открива тайна от миналото на своя съпруг.