Благоприятни и неблагоприятни дни за зодиакалните знаци през август

Колкото и тъжно да звучи, по-голямата част от лятото премина и остава още един месец.

Но трябва да признаеш, че последното нещо, което искаш, е да пропилееш целия август! И за да ти помогнем да избегнеш неприятностите, астрологът Светлана Кройцер съставя хороскоп на най-благоприятните и неблагоприятните дати за всички знаци на зодиака през август.

Със сигурност всяка една от нас е забелязала, че в някои дни си пълна с енергия, а в други - си уморена, нищо не върви и съответно не искаш да правиш нищо. Разбира се, много фактори влияят на общото състояние. От гледна точка на астрологията поведението се влияе не само от общите лунни цикли, но и от индивидуалните връзки и транзити.

Какво представлява лунният ден? Всеки ден носи определена енергия, но доколко тя ще ти повлияе, може да разбереш само като анализираш личния си хороскоп. Трябва да знаеш, че влиянието на енергията се усеща от онези, които се опитват да живеят според ритмите на лунния календар.

Влиянието на лунния ден върху всички знаци на зодиака.

2 август

Началото на август е благоприятен период за започване на нещо ново. На петия лунен ден трябва да се вземат важни решения и да се започне планирано лечение, което до сега не си намирала време да осъществиш.

5 август

Много благоприятен ден за отправяне на пожелания за изобилие, просперитет и благополучие в семейството. На този ден Индия празнува специален празник, наречен Варалакшми Вратам (поклонение на богинята Лакшми). Портата Варалакшми е специално време, когато богинята на просперитета може да дари защита, смелост, потомство, мъдрост и богатство на всеки.

7 и 8 август

През този период Луната ще бъде в Скорпион. Така че не са изключени конфликти, възникнали от нищото, лошо настроение и пълна загуба на енергия. В този ден се опитай да не се заемаш с много неща, защото едва ли ще бъдат завършени. Опитай се да не спориш с шефовете си и да отлагаш неща, които не искаш да правиш.

Нумерологията може да ти каже с кого да се срещаш

Вижте повече

Нумерологията може да ти каже с кого да се срещаш

Оказва се, че нумерологията знае точно кой човек е за теб и кой - категорично не.

10 август

Луната ще бъде под влиянието на Сатурн. Това предполага, че мнозина ще изпитат състояние на тъга и униние. Знаейки това, не се поддавай на негативните енергии. По-добре е да отидеш на йога или да се опиташ сама да си направиш медитация или да опиташ някоя нова духовна практика, благодарение на която няма да изпаднеш в тези състояния.

1, 6, 10 август

Тези дати попадат в четвъртия, деветия и 14-ия лунен ден. По принцип такива дни се наричат "рикта", което означава „празни ръце“. Следователно този период се счита за неблагоприятен за всякакви начинания, вземане на важни решения и правене на планове.

12 август

В този ден ще има пълнолуние. Добро време да промениш живота си. В този ден Луната ще бъде много силна. Използвай го за духовни практики, насочени към подобряване на качеството ти на живот. Но в същото време трябва да си изключително внимателна. Възможно е денят да премине в емоционално некомфортно състояние.

26 август

Краят на август ще те изнерви. Може би, разбира се, това е наближаващата есен? На 26 август е възможно събитията да излязат извън контрола ти. Не са изключени конфликти и лошо здраве. Но ако отдавна искаш да се отървеш от лошите си навици, не пропускай възможността, която ще ти даде денят. Също така този ден е подходящ за работа със семейството.

27 август

И на този ден ще има новолуние. Енергиите на тези дни не допринасят за решаването на ежедневни проблеми. Също така е по-добре да отложиш решаването на финансови въпроси, тъй като енергията на Луната е доста слаба. На този ден е благоприятно да почетеш предците си и да си направиш планове за бъдещето.