Blac Chyna заплаши да убие Кайли Дженър и брат й

Тече сериозно съдебно производство между Анджела Рене Уайт, по-известна като Blac Chyna, и семейство Кардашиян-Дженър.

Тече сериозно съдебно производство между Анджела Рене Уайт, по-известна като Blac Chyna, и семейство Кардашиян-Дженър.

Топ 50 на детските снимки на клана Кардашиян-Дженър, виж в галерията долу:

Галерия: Топ 50 на детските снимки на клана Кардашиян-Дженър

Виж всички снимки

►►► Ким: Името на бебето е най-трудното решение за Кайли

Американският модел заведе дело срещу членовете на клана за 100 милиона долара, обвинявайки ги, че са провалили нейната телевизионна кариера.

Наскоро известното семейство даде показания в съда: Крис Дженър каза, че Blac Chyna е заплашил да убие Кайли, по думи на самата потърпевша, и бившият й приятел Тайга.

„В този момент си помислих, че това е просто някаква драма, която не е нищо необичайно за нашето семейство. Надявам се, че Анджела не беше сериозна... Все още вярвам във втория шанс и исках дъщеря ми да бъде щастлива. Исках да се помирят”, казва Крис.

Заплахите от Blac Chyna обаче не свършват дотук. По време на друго съдебно заседание Крис заявява, че момичето е заплашило да убие и Роб Кардашиян. Крис дори разкрива в съда, че веднъж е забелязала следи от телефонен кабел по врата на сина си. По-късно Роб дава показания, според които Blac Chyna, във видимо нетрезво състояние, насочва пистолет срещу Роб (уж на шега).

„Тя каза, че е забавно. Анджела каза, че е смешно, това е "просто шега". Но не беше никак смешно. Имам ужасни спомени от този момент" - разказва през сълзи Крис.

Когато Дженър беше попитана защо не е подала сигнал в полицията, тя отговоря, че е разчитала изцяло на своите охранители.

Снимка: @kyliejenner

Blac Chyna съди семейство Кардашиян през 2017 г. Тогава в съдебния процес се казва, че Крис Дженър и дъщерите й са клеветили модела и са унищожили риалити шоуто, което е подготвяла съвместно с Роб "Роб и Chyna". Анджела Рене Уайт заяви, че семейството постоянно се намесвало в снимките на нейното предаване.

Припомняме, че Blac Chyna и Робърт Кардашиян имаха връзка в началото на 2016 г. и няколко месеца по-късно обявиха годежа си (през април). Тогава съобщиха и, че чакат раждането на наследник. Младите родители се разделиха месец след раждането на Dream Kardashian. Сега очевидно те общуват само в съда.