Бившият на Ким с нови подробности за скандалното секс видео

Музикантът призна, че двамата с Кардашиян са подготвили три различни клипа, за да може Крис Дженър да избере най-добрия от тях.

© Getty Images

Преди 15 години в интернет се появи „това същото“ скандално секс видео с участието на Ким Кардашиян и бившия й приятел Рей Джей. И не можем да отречем, че именно то повлия на съдбата на риалити звездата, защото благодарение на него Keeping Up with the Kardashians придоби такава популярност. Самата Ким Кардашиян винаги е уверявала, че видеото е станало публично достояние без нейно знание. Но мнозина бяха на мнение, че че видеото се озова в мрежата съвсем не случайно, а е планирано действие, което е "организирано" от майката на Ким, Крис Дженър. Самият Рей Джей дори разказва за това.

© Getty Images
Ким си призна всичко (на шега)

Вижте повече

Ким си призна всичко (на шега)

Шеги за развода с Кание Уест, признания за пластичните подобрения по тялото си и домашно порно: Ким Кардашиян дебютира със самоирония в шоуто SNL.

„Никога не съм издавал нищо. Никога през живота си не съм изнасял секс запис. Никога не е имало теч. Винаги е било сделка и партньорство между Крис Дженър, Ким и мен и ние бяхме партньори от самото начало."

И въпреки че минаха много години от публикуването на сексвидеото, продължават да излизат нови подробности около скандалното "изтичане". И така, прекият участник в скандала, бившето гадже на Ким – Рей Джей – реши да направи друго изявление. Музикантът призна, че двамата с Кардашиян са подготвили три различни клипа, за да може Крис Дженър да избере най-добрия от тях.

Галерия: 14 от най-голите снимки на Ким Кардашиян

Виж всички снимки