Бившата на Брадли Купър: "Той имаше зла страна"

Бившата съпруга на Брадли Купър – Дженифър Еспозито, коментира слуховете за връзката му с Лейди Гага.

Бившата съпруга на Брадли Купър – Дженифър Еспозито, коментира слуховете за връзката му с Лейди Гага.

Ето ги - най-впечатляващите звездни визии на "Оскар"-и 2019-та - в галерията долу.

Галерия: Най-впечатляващите звездни визии на Оскари 2019-та

Виж всички снимки

►►►Лейди Гага с диаманта на Одри Хепбърн на "Оскар"-ите.

Бившата на Купър - Дженифър Еспозито, също коментира мълвата за връзката му с Лейди Гага

Творческият дует на 32-годишната Лейди Гага и 44-годишния Брадли Купър стана особен и за двамата: филмът „Роди се звезда“ беше първият режисьорски дебют на Брадли, а певицата, изиграла в него главната женска роля, получи за песента Shallow „Оскар“. Изпълнението им по време на церемонията и досега се обсъжда в интернет.

Хората не спират да говорят, че двамата имат връзка. Много зрители са категорични, че са усетили „химията“ между двамата.

Комикът Дейвид Спейд на страницата си в социална мрежа се обърна към последователите си с въпрос има ли вероятност между Брадли Купър и Лейди Гага да са избухнали романтични чувства? Сред коментарите в поста се появи и отговор на бившата жена на Купър, 45-годишната актриса Дженифър Еспозито.

Ха!“, кратко написа тя.

Купър и Еспозито бяха женени едва четири месеца. Отношенията си с актьра тя описва в книгата си „Пътят на Дженифър“.

„Той (Брадли Купър) беше смешен, умен, дързък, високомерен, а още – беше истински манипулатор“, пише Еспозито, твърдейки, че личността на Брадли има „зла, студена страна“.

Лейди Гага не пропусна да каже мнението си за надигащата се вълна от слухове за връзката й с актьора и режисьор. Тя сподели снимка от „Оскар“-ите в Instagram и нарече Купър свой истински приятел.

„Трудно е да си представи човек нещо по-неповторимо от момента, който споделяш с истински приятел и творчески гений“, написа тя.


Шейк бе сред първите, които поздарвиха Гага за наградата

33-годишната Ирина Шейк, както е известно, съвсем спокойно гледа емоционалното изпълнение на бащата на дъщеря си Леа. В залата тя седеше до Лейди Гага и беше една от първите, която я поздрави за статуетката.

Много хора в интернет изобщо не повярваха, че на Шейк й е било приятно да гледа трепетния номер на Гага и Брадли, и предложиха тя да бъде наградена като най-добра актриса – заради уменията й да прикрива чувствата си.