Бившата на принц Хари стана майка

Папараците, които успяха да уловят новороденото на Кресида, твърдят, че то поразително прилича на принца.

от

Актрисата и модел Кресида Бонас излизаше с принц Хари между 2012 и 2014 г.

© Getty Images

За Кресида Бонас, бившата приятелка на принц Хари, може би никой нямаше и да се сети. Двамата с Хари се разделиха преди осем години, а официалната версия гласи, че поддържат само приятелски отношения. Но има едно интересно обстоятелство.

Не всички вярват, че Красида и Хари са сложили категоричен край на отношенията помежду си. Слуховете за техните срещи продължават да се тиражират, въпреки факта, че Кресида отдавна е щастливо омъжена за Хари Уентуърт-Стенли, а принц Хари се ожени за Меган Маркъл.

На Кресида Бонас не й пука за принц Хари

Вижте повече

На Кресида Бонас не й пука за принц Хари

Бившата приятелка на британския принц Хари Кресида Бонас в разговор за списание "Лайфстайл", заяви, че е "щастлива и сама".

Възможно е кралското семейство да го очаква нов скандал.

© Getty Images

Допълнителна интрига внася и фактът, че папараците, които успяха да уловят новороденото на Кресида, твърдят, че то поразително прилича на принца. Така че е възможно кралското семейство да го очаква нов скандал.

Бившата приятелка на принц Хари Кресида Бонас роди първото си дете. 33-годишната актриса изглежда весела и непринудена на снимките, които я показват как излиза в Западен Лондон на разходка със съпруга си Хари Уентуърт-Стенли и новороденото им бебе.