Биполярното разстройство на Кание Уест се влошава

Биполярното разстройство на Кание Уест е причината за кандидатурата му за президент на САЩ.

Биполярното разстройство на Кание Уест е причината за кандидатурата му за президент на САЩ.

Еволюцията в стила на Ким Кардашиян от 2006 г. до днес​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Еволюцията в стила на Ким Кардашиян от 2006...

Виж всички снимки

►►► Кание Уест: Нямах доверие на Ким

Наскоро 43-годишният Кание Уест обяви, че възнамерява да се кандидатира за президент на Съединените американски щати.

„Сега трябва да реализираме надеждите на Америка, като се доверим на Бог, обединявайки нашето виждане и изграждайки нашето бъдеще“, пише той в Twitter.

В интервю за Forbes Кание говори за политика, желанието му за участие в президентските избори и признава, че е боледувал от коронавирус. И, изглежда, че за всичко рапърът е сериозен. Но, както се оказва, решението на Кание да се кандидатира за президент сериозно притеснява съпругата му Ким Кардашиян.

„Семейството на Кание винаги ще го подкрепя, но те също се притесняват за него. Кание има навика да работи много и да влага всичко от себе си - и физически, и емоционално, и психически... като не смята за необходимо да губи време за отпускане и рестартиране. Ким подкрепя плана на Кание да се кандидатира за президент...“, споделя източник, който е близък до Кардашиян.

Освен това, по данни на западните медии, истинската причина за кандидатирането на Уест може да се окаже, че е психичното му разстройство (припомняме, че съпругът на Кардашиян има биполярно разстройство). И именно влошаването му според семейството може да повлияе на желанието му да стане президент на САЩ.

„Дълго време Кание се чувстваше добре. В миналото той имаше както маниакални, така и депресивни фази, свързани с биполярното разстройство. Но очевидно сега нещата са се задълбочили“, споделя източник, близък до рапъра.